men dra mig ...

ja mina vänner , det är inte en söndag utan drama, det funkar inte ! LOVE IT ! jag säger som jag alltid sagt ! man ska inte umgås med brudar, det funkar bara inte !!

utom mina bästa tjjejer da så klart !
skulle hängt med sabina idag men vi kom aldrig till skott !!
Dagen har sugit, ursäkta ordvalet men tycker inte det finns något annat passande !!!


Hade sjukt kul igår, 40 års ferre, med släktingar så jävla god mat underbart sällskap och massa gott dricka !
sen krogen skit mycket folk ! pontus va inne hur kul som helst !!! åkte hem till han oh efter festatde, somnade där.. vakade vid halv 11 .. gick hem utan kläder, eller inte helt utan hade pontus träjja och ett långt linne och strumpor ! aahahahaah!!!

OM grannarna tittade.. känns inte som att jag bryr mig.

nej nu blir det mat.. bakfull !



XOXO



Stephany- ge mig du ???

men dra mig på en liten vagn !!!






KAN ha mina jenas i st 28 ! DEN DU ! bra nöjd sitter snyggt som faan med ! ny kavaj på bilden, bra snygg ! fick hem den och 2 par nya örhängen, gud kan verkligen inte sluuta shoppa ! men vafaaan ! de kan jag unna mig tycker jag ;) i morron blir det att åka in till stan möta upp A och ta mått till min klänning, är s¨å gla att jag ska få se henne, men tror dock inte hon är lika glad att se mig !




XOXO



Stephany- nu är det slut lekt för din del !

nytt beroende



Victorias secret !!! UNDERBARA grejjer, började med att sabinas mamma vart beroende så köpte jag ett body butter av henne och nu vill jag bara ha med !!!! har beställt en ody lotion till och en parfym och 2 body mist ! Ska håva in mer grejjer ! Jag är beroende av att lukta gott, men tyvärr hör jag till den delen av människor som dofter släpper lätt på ! skulle vilja vara som mickan eller H, dom kan ta ett parfymsspray eller bodylotion så sitter det hela dagen !!!!!



XOXO


Stephany- ååh big love !

Fullt ös!

den här vecka har jag maasssor att göra ! förmodligen nästa vecka med ! Idag blir det möten lite jobb praktik plugg och cykling !!


jag nu ! snygg tröjja va ? bik bok !
BTW drömde hetaste drömmen inatt ! om en biff tatuerad och rakad ! har aldrig gilla sånna killar ! men ååh ! Heting säger jag !




XOXO



Stephany- the best one !

helgen !


bild sen i lördags !


i fredags kollade jag på film med bullen och pontus ! innan jag jag och P på en promenad! skit skönt stannade till vid solan och pratade med henne och mamma lite, drog senare viadre till bullen och kollade på film ! först new moon, sen kom micke så kollade på baksmällan! va välle hemma vid 2 kasnke ?!

På lördag vaknade jag först halv tio och käkade frukost, sen gick jag och vilade men somnade till 12 typ då jag och pontus skulle ut och cykla, drog en mil, P ville cykla 2 men jag ville ta det lite lungt ! Sen kom sabina vi käkade middag här med mamma ola sis pch petri. Släpade oss iväg till robin och började fixa oss ! drack lite corona och spelade kort, sen kom perra och joinade, fulla vart vi ! eller jag ? drog till gävle på förferre hämtade upp emma vilket vi inte hade behövt eftersom hon bodde granne med tjejen vi skulle till ! trevligt va det, sen drog vi vidare till krogen hade skit kul !! sen fick jag för mig att jag skulle till D på efterfest, men när jag kom dit så va det ju sten dött, så då kom pe. och hämtade mig hem till robin och somnade.

Isöndags vaknade vi jag robin och sabina ! bakfulla så ända in i .. jag såg ut som jag vet inte vad ! vilade åkte och köpte pizza, jag drog hem duschade fixade mig hem till robin igen, sen tog sabina och jag en promenix, senare åkte jag hem till D och myste, kollade på någon film ? Kr va där skrattade så tåårarna sprutade ! ahahahha ! va hemma till typ nio.


XOXO



Stephany- finns folk till allt !

men duuurraaa !


spyer ner mig 2 gånger om !

HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHA
Ja, jag visste ju det men så tråkigt att man ska ha rätt om folk på det negativa.
Nej bara bita i det sura äpplet och traska vidare =)


Idag blir det lungt , eve vill dricka öl , mathilda vill också dricka , men jag känner att jag inte har någon lust ! Sara i hedesunda har bday-party men så svårt att ta sig dit och hem, men skulle va kul att träffas ! sagt att vi ska göra det så länge men i veckorna har jag aldrig tid.. int på helgerna heller. Känns som jag har så mycket för mig nu .. inga viktiga grejjer men heeela nästa vecka är jag uppbokad med saker utom söndag!


Ikväll blir det först promis sen film med bullen och pontus ! mysigt !



XOXO


Stephany- attans !


Pjuk.

Orkar inte blogga ... är pjuk ... halsont huvevärk och allmänt trött, men börjar bli bättre =) Myst i sängen nu så det känns bättre.


XOXO

 

Stephany- trött ,


today.












Idag kom älskling mathilda förbi ! Underbart, vi pratade sen tog vi en promis i parken och vidare förbi båtbryggan sjukt fint faktiskt ! Hem pratade lagade mat, tacos fast med kyckling, heter något men kommer inte ihåg vad ! Varken jag eller mathilda är speciellt förtjust i köttfärs så blev kycklig ! mycket godare så! Vi åt ute idag på altanen ! fy fan va mysigt, syrran joinade, fast hon åt veg mat =) Sen blev det massa prat om killar och skit, ush! hahah inser mer och mer att jag ska låta skiten va, ska fan inte träffa någon från och med nu ;) hahah ! blir bara fel alltihop till slut ! tror inte på kärleken jag eller ! Sen började jag och syrra tjaffsa lite (ovanligt tyvärr) hoppas vi växer ifrån det ! Mathilda kollade lite på mina sommar kläder, har så mycket nytt som jag ville visa ! Hon hittade ett par sprillans nya skor och en väska som hon fick ! ville endå inte ha dom så gav bort, eller jag hade glömt bort dom så kände att hon lika gärna kunde få dom då! Sen åkte hjärtat hem, jag mötte upp pontus och bullen för en kvälls promis ! och nu ligger jag i sängen och ska sova =)



- Emma för att hon bara är för jävla underbar !
- Milla mammas kusin för att hon oxå är för jävla underbar !
- Och dagen för att den varit så bra !


XOXO


Stephany- taahm ! allt jag behöver ;)

10 - hur det vet att en kille älskar dig !

Taget från peyre¨s blogg.

Hur vet du om en kille älskar dig:

1. Han säger att du är vacker istället för sexig.
2. Han håller sig vaken för att se dig sova.
3. Han pussar dig kärleksfullt på pannan.
4. Klappar ditt hår.
5. Han vill visa hela världen att ni ät tillsammans.
6. Han håller dig i handen när han är med sina vänner.
7. Han påminner dig varje dag om hur mycket han älskar dig och hur lyckligt lottad han är att han har dig.
8. Han ringer tillbaka när du hänge luren i örat på honom.
9. Han tar sig tid att göra romantiska saker med dig.
10. Sms:ar dig och säger att han saknar dig.



Så jävla sant !!!



XOXO



Stephany- ge mig kärlek !

det här med rubriker !





igår efter solningen ! glad och lite bränd, jag glänser som ni ser, smorde in mig med victoria secrets body butter som jag köpte av sabinas mamma ! BIG LOVE ! luktar godis och återfuktar fruktansvärt bra som passar perfa när man precis solat !!

Älskar att vara brun ! snyggaste som finns ! 

Idag blir det ganska lungt, mathilda kommer hit snart då blire sen lunch middag som ska lagas, sen promenad och snacka skit ! sen ska jag ut och gå igen med pontus lite senare på kvällen, och leta fram bra sagor tills i morron på pippiklubben ! hm finns så många så vet inte vilken jag ska välja !


XOXO


Stephany- du får ställa dig i kö precis som alla andra ;) hahah ! 

Cuz that whääts family dooo !


typ att jag har världens vackraste mamma !


Idag hade hon en dålig dag, man får ha sånna, jag brukar ha sånna och jag brukar låsa in mig sitta och sura och tycka synd om mig själv, men sen jag börjad umgås med mina hjärtat har jag gjort det men ringt dom och dom har fått mig på mycket bättre humör ! SÅ jag gick ner till mamma pratade och sa åt henne att rycka upp sig, att komma på 3 bra grejjer och hur jag brukade tänka..

Innan jag skulle lägga mig nu, så sa hon tack stephy för att du peppade mig ! jag älsakr dig !
Åh vart så glad =) Älskar min familj !


3 bra saker idag !

- Vännerna som pallar att jag ringer eller hör av mig 24/7
- Underbara familjen !
- Solarium ! Brun likamed hett !



Solong ! ska sova nu !



XOXO



Stephany- hjärta

Arg - på mig själv.


köpte strumpor a syrran =) från newbody 150 spänn 8 par ! som hittat !



Solade bara sket i och träna, men har verkligen ingen lust, vet inte varför ? vill ju men när jag kommer dit blir jag bara less, så därför skiter jag i det, ska inte göra saker man int vill.. får ut och springa och gå varje dag ist..
har varit världens finaste väder idag, men inte varit ut något.. vill lixom inte sitta ute själv.. får hålla mig i tierp helt enkelt !


XOXO



Stephany- attans .. igen !


Bryter ihop - nej da.


dessie och paow !
vad ska man säga ? hesate kropparna EVER !


ja som sagt är det fel på mig, inget nytt TUR att jag har eve haha ! ringer fan henne hela dagarna om saker jag oroar mig för, idag har jag kommit fram till att alla verkligen känner ALLA och folk jag umgås med andra som umgås med dom blabla och saker jag gör.. på fyllan till ex kanske kommer som är oskyldigt men från mun till öra förvärras saker 1000 gånger och om jag ätit en macka har jag tillslut ätit en buffeee själv ! ni fattar ?

- det är så när man bor här fick jag till svar !


BTW messade med eve igår..
roligaste ever !

(jag)- Jag somnade och vaknade, smicksur ! varför ?
(eve)- vaddå svettig , kåt eller har du pissat på re ?


HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHA skrattar som fan när jag läser det här, men vafan det är inte lätt ! man vet ju aldrig med mig ;) nu ska jag tvinga någon på en promenix ! sen bire det gymmet, ett benpass. SOLNING 40 min ! najs säger jag !




XOXO



Stephany- världen är alldels föör liten !

men vafan !


bästaste !


Ja.. vaknade halv 1, och det betyder att jag sovit 12 timmar i sträck ! ahhaahahhah ! det har typ aldrig hänt förut, men va tydligen jääättee trött !!

Idag blir det planering.. i morron ska jag dyka förbi skolan hade jag tänkt ! börja plugga lite, och planera tills torsdag, pippiklubb då, men då blir det bara en målarbild och en saga ! på fredag vet jag inte va det blir ! vart bjuden på b-party igår ! på fredag alltså, och sabina sa att hon och några brudar kasnke ska ut på barrudan på torsdag.. sen blir det grillning på lördag.. kan fan inte ta en 3 dagars.. Det har blitt alldeles för mycket festande nu..


MEN man vet aldrig med mig, mitt nya motto ?



XOXO




Stephany- attans !

Svårt att släppa taget!

Jag är en sån människa, en konstig .. som folk anmärker att jag är, speciell konstig. Och jag själv tycker de, jag har alltid ursäkta mig över de men ha nu på senaste tiden börjat acceptera de.
Jag älskar inte många, jag litar inte på någon utom mig själv, ibland inte de, jag är hård och kall... MEN när människor jag tycker om, älskar? som jag håller nära kommer nära.. när dom väl gör det, inte ofta men då jävlar faan då älskar jag !! Men det verkar som jag bara släpper in massa backstääbers ? För det slutar alltid med att jag blir ledsen, alltså riktigt ledsen och så sjukt sviken.. och även efter det har jag svårt att släppa taget, för har jag älskar något då gör jag verkligen de och det ska krävas mycket för att jag ska sluta med det, och det är några personer som jag verkligen älskar.. verkligen tycker om och saknar att prata med, som fick mig att må så jävla bra ! för saken är den att dom få människor jag älskar är dom enda som faktiskt kan få mig ledsen, och då krävs det inte så jävla mycket, för folk jag älskar försöker jag lita på oh ibland gå det bra, och när som säger att dom inte kommer lämna mig tror jag de, och sen när dom gör det blir jag´så jävla besviken, och ledsen.. och sen krävs det lite för att min dag sak bli förstörd! haft en skit braaaaa dag idag som jag har dom flesta dagarna men så sen jag en grejj några namn en mening så blir jag less.. och påmind av känslan av ensam som kryper sig på..

Då ringer jag först sabina så som bir arg på mig säger åt mig peppar mig, Sen ringer jag eve som tycker synd om mig och lyssnar på mitt gnäll.. Sen ringer jag emmah som peppar mig ser saker ur det posetiva och negativa hjälper mig att se framåt..



Ibland önskar jag att jag va som andra, vanlig en vanlig fisk som flyter med strömmen, en som inte har så mycket drömmar, åsikter konstiga känslor.. konstiga ideer för ärlig föör speciell och alldels alldelas skev.. Jag vet att de är därför folk tycker om mig.. för att jag är annorlunda, och galen.. att jag är en person  som igen riktigt kan sätta fingret på.. Spontan men tycker om att planera, elak med över sympatisk, ekonomisk med slarvig, bitchig men snäll.. Jag är alltid 2 sidor av allting.. Skönt att va en sn där brud som är trevlig gillar sitt jobb ett vanligt jobb, tycker om gina kläder, går till en vanlig frisör och färgar håret som dom flesta andra, blir glad när man får lite uppmärksamhet från en kille, snackar lite skit om tjejkompisen och försonas sedan på fyllan..

Fattar ni ??


Jaaaa de jag vill komma fram till är iallfall jag älsakr mig själv, men är less på att va så konstig och mycket hela tiden, och konstig när det kommer känslor, jag har skit svprt att släppa taget om några och tror att jag måste göra det jag egentligen inte vill.. radera dom helt.. msn fejs kort grejjer jag hela skiten.. För jag mår ju bara dåligt.



XOXO



Stephany- alltid ? aldrig.

Sailor för heela slanten !







Hittade alla bilder genom att googla sailor på google.se


Åh älskar verkligen sailor modet, nätta skor tighta byxor , randigt marinblått vitt och rött, höga kjolar röda läppar, blusar BLUSAR, ljust läder loafers, ja UNDEBART ! så sjukt jävla snyggt, och 50-tal över det hela! kan inte bli bättre, inte svårt att veta vad jag kommer ränna runt med i sommar !! Och en henri lloyd jacka på de, kan inte bli bättre säger jag !



Va ute och gick med syrran nyss i mer än en timme, gick en bra bit.. vi skulle springa men det pallade jag inte ! sen pratade vi så jävla mycket med =)



Nu blir det en proteindrink och two and a half men !





XOXO



Stephany- syster , mamma , sabina , evelina , malin , mathilda , emma , hanna ,

??



nyvaken läppar, dom vart inte som dom ser ut, men inlägget är så tråkigt utan bilder så jag bjuder på dom !
jag får iallfall jättte fina läppar när jag vaknar =) dom har svullnat upp ! skit najs!
Tog en nääp på dagen nu ! bra jävla fint ! älskar att sova middag ! ahhah ! sabina tycker att det är skandal att jag är 18 år och behöver sova middag!

Vaknade btw för 10 min sen, helt jävla svettig.. så nu är det jag som dansar ner i duschen! blir middag snart med =)

ska städa rummet, med tror jag ! eller plocka ihop, sakerna ska ju in i garderoben som egentligen inte har plats för mer grejjer.




XOXO



Stephany- tur att man är söt när man vaknar ;)

Nelly.com




SKIT snygg klänning !! najsii ! sitter som ni ser skit bra upp till ! fick jätte fin midja, brösten blir lite tillplattade dock, men ser bra ut =) Sitter inte så där skit bra över magen, men med ett par strumpbyxkor som drar in kommer klänningen sitta som ett smäck !





2 par nya skor nelly, fina =) men skit konstiga i st ! kostade 100 kr styck perfa som krogen skor, eftersom mina skor ALLTID ser ut som dom varit med i krig efter en runda!


hm, ja nu ska jag faan inte shoppa mer, jag vet ju att jag kommer göra det, men vaafaan ! jag kan inte sluta ! så nu ska jag fira dom nya tillskotten genom att klicka in på nelly igen !


XOXO


Stephany- shopping !!!!

lördag.


kort taget i måndas när jag höll på steeda !


den dagen ska inte pratas om haha ! vilka bravader, jag lyckas alltid.. tur att jag har sabina och ewe säger jag bara! ny duschad är man ! ätit 4 mackor med hahah ! så jukt gott va de, va längesen ! Har slarvat med maten den här veckan och det känner jag i hela kroppen!


I morron blir det cykling och gymmet ! nu har det blivit så pass fint väder att jag kan ut och cykla!

Fan vill göra nått idag! Jag vill blåsa glas, kasnke lite väl spontant ?ahaha , nej va gör man på en söndag! myssugen är jag, får tvisnga någon stackare, brukar dock inte gå allt för bra !


XOXO



Stephany- ja.. någon måste ju lyckas. 

göras.









- duscha
- städa mitt rum
- äta / invänta sabina
- Fixa mig
- välja kläder
- korka upp !


inte i ordning men detta ska göras, ser ut som vi blir kvar i söderfors, eller jag blir kvar och sabina kommer hit!
ska förfesta hos robin sen bär det av till pär, kommer bli as roligt tror jag, men är det drag på annat håll tar jag och sabina en taxi till en annan ferre.



XOXO



Stephany- åh.

ja som sagt.

det spårade, började hemma hos sabina, sabina bygger en bong av en pantflaska, från 9 till kl 10 är vi packade, stapplar iväg till tåget, fyllersnackar nå helt fruktansvärt, dansar in på interpool, blir bjuden på drink... snackar lite politik, drar vidare till haartan, tomt med folk, går fram till rolin fyllesnackar ännu mer, fast va ganska snäll, sjukt full, sabina är sjukt full, sabina dansar iväg hemmåt, inge tåg.. ber mig ringa jag fattar inte.. hon får åka taxi hem, jag håller nästan på spy i bilen hem för jag va så full, sabina med på sitt håll..

Skämmde ut mig lite, dock som vanligt ! lyckas alltid jag !

ska börja göra en skala 1 till 10 varje gång jag festat och ser hur mycket jag skämmt ut mig ! kan bli kul, kan bli kul säger jag !

Igår, 4/10




XOXO


Stephany- ja.. dax snart igen, sabina jag och ölen.

Ja .. dålig ?

hhaha

sabina ringer och undrar vad vi ska göra, vi siter i krogen som vi bestämt,  vi pratar messar kollar vad som händer och för en halvtimme sen bestämer vi att vi drar ut och drar några järn istället ! Varför sitta hemma och tråka ?! vi är för faan singlar ut med oss säger jag ! Speciellt roligt är det när sabina bjuder på skiten ;)


Ska ta bussen om en halvtimme, sen ska håret och sminket fixaas, sen knäcker vi några drarut på krogen, vi ska köra utmaningar... kan aldrig sluta bra ! men andra ord kan denna kväll spåra tootalt! men det gillar vi ! dock inte dan efter..

Säger som Malin..
Hur kan en sån jävla dålig ide bli en sån fruktansvärt bra ide när man är full ?

Ja malin visste någon av oss de kasnke ingen skulle må dåligt dan efter!










en sommar kväll !



Nu ska jag slå i lite makuee up i väskan sen ta bussfan till tierp, perra orkade inte köra ! hatar verkligen att åka buss, värsta jag vet !



XOXO


Stephany- bästis !

fredag !

va tänkt att sabina och jag skulle dra på krogen men vet fan inte om det blir så, va ska man annars göra hum ? en vit fredag ?

Har paktiserat idag ! va mysigt, men ställde klockan en timme för tidigt, som vanligt ! så va bra trött !
Ska titta lite på taahm och se va som händer ikväll =)


XOXO



Stephany- allt är så lätt men endå svårt ?

GUD GUUD GUDARNAS GUDARS !

Ja, igår spårade det, tootalt. skit kul va det iallfall, dök i säng vid 12 snåret sabina kom efter 3 timmar.

Idag käkade vi lunch sara jag sabina och ewe, ingen va hungrig och vi vet inte varför vi käkade ? åt typ 2 tuggor, gick hem till sabina vilade och om på att vi skulle grilla och ta en öl ! sagt och gjort, stapplade hem till ewe släpar fram grilljävlen och utemöblerna, slår igång och grillar, det börjar regna in med maten äter fy fan va gott det va dra åt helvete ! Och sen uuuuff dog, alla va tysa ingen orkade röra sig eller säga något, sen tog jag bussen hem och planerade tills i morron =)

kommer bli super kul !

Sabina har släpat mig på krogen i morron ! och på fest på lördag, sen blir det plugg för hela slanten ! måste planera en till grejj till pippi-klubben =) Ush massa att göra ! i veckan ska allt styras till! har ba tränat en gång den är veckan, ska försöka släpa mig ner i morron!


XOXO




Stephany- love ya !

kläder ?!

innan










efter












PHUUU nu har jag suttit i 40 minuter och laddat upp bilder, som ni ser va det krig bland mina kläder, har sjukt mycket kläder FÖR mycket kläder, och endå köper jag bara mer och mer och meeerrrr ! (beställde 2 par skor igår och 1 klänning) Men nu har jag lagt ner vintergarderoben och upp med vår/sommar garderoben, men mycket sommar kläder stoppade jag  ner igen plus massa skor.. finns inge mer plats..

Nu ska jag bege mig till tierp, eller snart så.. och grilla eller laga mat? med brudarna och dricka öl och njuta av livet, helt underbart.. skulle till gävle egentligen men ola och petri jobbar eftermidda så ingen kunde köra mig.. får styra till det en annan dag ! på fredag blir det praktik och i morron blir det till att plugga och planera för nästa grejje på pippiklubben ! =) roligt !
Helgen får jag se vad som händer, man vet aldrig med mig ! häähää !



XOXO



Stephany- Du.

I love me !








Nya håret ser ni med =) skit snyggt ! ganska kort, mellanblont mörkblont eller vad man ska säga, älskling emmah kirrat, skit lent och så bra som  det kan bli ! fast har inte mittbena prövade bara =) dock skit snyggt men i vanliga fall har jag snelugg !

BTW hur snygg är jag inte ? tur att jag föddes som jag !


Nu blir det proteindrink DH och planering inför veckan ! massa att göra ! ush !






XOXO



Stephany- skit glad !


Massa dagar.

Har haft det så bra dom senaste dagarna och jag blir bara gladare och gladare för varje dag =) Börjar bli mig själv igen, och det har dom i familjen märkt tydligt ! mass goa vänner har jag vid min sida med och just nu känns det nästan som  att saker inte kan bli bättre !

I Torsdags vart det en spontan utgång med robin perra maffe ocg sabina ! hade skiit roligt, full va jag alla va fulla och glada ! i fredag va det lugna gataan ! åkte till sabina en snabbis och softade, tig med mig maffe hem till robin lagade mat och kollade på film, sen somnade jag typ och åkte hem !
I lördags va det grillning hos d men så sjukt häärliga människor ! solade grillade bastade och drack öl ! sen på kvällen va det ett jävla draag ! somnade vid kasnke 1 ? dan eftter satt bästatste emma 4,5 timmar och fixade mitt hår, färgade det lite mörkare (kommer ett inlägg om de sen( klippte och så, sen åkte jag iväg ocg myysste ! idag har jag tog städat mitt rum, rensar varje jävla vråå, bytt sängkläder loove it, va in till stan och lunchade med familjen med ! shopppade på jenasleggings och 2 tröjjor på bikbok ! visar i morron !







Nu blir det mys med mig själv och en gammal beck ilm, lägger upp kläderna jag köpte idag i morron plus före och efter bilder på städningen ! datan är så seg nu så orkar inte vänta ! Ny duschad i ett stödast rum med ny bäddad säng ? kan det bli bättre ?! aa ! en brevid =) haah !



XOXO



Stephany- äter lite godis med =)




RSS 2.0