-

bidler hennes blogg, gooogla hennes namn så hittar man dit =)
den finaste bilden jag någonsin sätt ! LOVE it såg den första gången för typ 2 år sen tror jag och är helt kär !

mina älsklings bilder på A.J älskar hennes kropp finaste jag sätt !


Nu ska jag kolla på two and a half men och ta det lungt ! har varit ute på så mycket nu så jag vill bara andas och ligga hemma ! städa träna ja.. måste ringa morbror med för min dator ! helt konstig.




XOXO




Stephany- know ya lav me.

bara massa bra dagar!

har haft så sjukt roligt dom senaste dagarna ! kunde inte blitt bättre! faan fått reda på att en kasnke ska flytta långt härifrån, gör ont i hela hjärtat men så klart är jag skiiit glad för dens skull! men man inser nu verkligen hur mycket man tycker om människor i ens omgivining, haha det trodde jag inte att man kunde, men är det äkta vänskap fixar man det!




malinevelinamathildaemmahannasabina
hållerernärahjärtatälskarer



XOXO



Stephany- en ny del i mitt liv har börjat och jag älskart.

Evelina.


bild google.se


Är en av dom få finaste vännerna jag har ! så underbar och rolig ! Kan verkligen inte tänka mig att inte ha dig i mitt liv, allt skulle vara så tråkigt då ! Du får ta så mycket skit och alla litar alltd på dig, du sätter alltid dig själv i andra rummet, och jag vet att våran relation mycket byggt å hur jag känner och mår, som du vet kommer jag aldrig ändra mig, MEN när du kommer helt nära släpper det! Jag älskar dig otroligt mycket ska du veta och jag lovar att jag ska bli bättre på att säga det och visa det ! Så du kan få känna hur jävla bra du är ! Du är sjukt bra!



Ja sånna här inlägg kommer ni nog inte få se mer haha ;) lite för blödigt för att vara mig ! men tycker verkligen evelina förtjänar tusen rosor för allt hon gör, inte bara för mig utan för alla hela tiden!


XOXO



Stephany- Älskar verkligen dig !


Studenten !


har slagit mig att NU börjar studenten närma sig, GUD planering AB säger jag !! denna månad ska allt hanlas har jag bestämmt ringa A i morron och planera för klänningen, göra inbjudningar planera hur mycket av sakerna man ska köpa, ringa tid för att fixa naglarna, prata med tjejjerna iklassen om vad som händer på studenten. Egetligen vet jag inte riktgit varför jag ska ta studenten, går ju inte i skolan alls nu.. 90 procent sjuksriven från skolan. Men kan bli kul endå, få ett bra avslut med tjejjerna iklassen, har ju haft våra dispyter och vet att jag kommer böla hjäl mig på studentdagen, för allt ahhah ! tror jag iaf ;) Men tror att det är viktigt för utvecklingen ! ska bli skönt att släppa gymnasie livet och ta ett steg in i vuxen världen. Gymnasie tiden har varit den värsta i mitt liv och jag ska se studenten som ett bra avslut och att jag är fri !


XOXO



Stephany- tiden går fort !


innan jag slocknar !


ny duschad med städat rum bäddad säng fukt och proteindrink som sagt ! =)
barnen i skolan tycker det är jätte konstigt att vi inte äter godis hemma eller dricker läsk,
dom va jätte upprörda i femman i torsdags när vi hade mysstund sista timmen så va det valfritt
då brukar dom spela spel och äta lite godis, så frågade dom om jag ville ha och jag sa nej, så föröskte
mamma förklara att vi inte äter sånt i vår familj ! hahah dom fattade inte de =) självklart får jag om jag vill!
men då får jag ju köpa det själv. Ska äta godis nästa lörda PÅSKÄGG ska bli skit gott =) sen är det bra tills i sommar!


höll ju på glömma !

- Att malin ringde ! det värmde ända in !
- att jag va duktig på gymmet, och folk sa det !
- att pippiklubben gick så bra !


XOXO


Stephany- mys suugen !

helgen !


bild från sist när vi va hos malin =) och dit bär det av i morron igen! skulle va nykter men malin övertalade mig att ta några öl ! det kan jag faktiskt för nu är alla tjejjer sammlade så då fr jag dricka lite =) ett speciellt tillfälle ju ! haha !

Träningen idag gick skit bra =) stark ja ! kul då ! skulle pröva lyfta bullens stång i triceps gick bra ner, men sen fortsatte den ner haah ! POF i golvet, tur att igen fick de på fötterna !

Ska städa och packa tills i morron ! uch mitt rum ser verkligen ut som en svinstia ska jag tala om ! stääda stääda säger jag ! sen duscha och bädda ner mig med en proteindrink vindruvor och two and a half men ! Min fredag kan nog inte bli bättre än så !


XOXO


Stephany- mellanting.

.


pistaschnötter


apelsin


vindruvor


Sitter och äter mellanmål ! frukt och nötter =) och är glad att pippi klubben på dagis vart så bra som det kunde bli ! barnen älskade de !!! dom ville inte sluta när jag skulle gå =) Åh så mysiga barn det finns vill ta hem dom allihopa och leka mysa och läsa sagor!

Ikväll blir det städning för fulla muggar! middag med familjen, sen bär det av till gymmer och kan nog klämma in en promenix med !


XOXO


Stephany- mysigt !

ta mig hit .


kroatien - bilder google.'



XOXO



Stephany- vill långt bort.


pippi




En gång i veckan ska jag va pippi på dagis i söderfors och hitta på saker, olia äventyr hahah ! den du ! på egen inciativ, i morron ska vi ut och leta isbjörnar, jag kommer berätta sagor måla bilder med barnen och gå på skattjakt ! jag tycker det ska bli skit kul och barnen är eld och lågor har jag fått hört, vilket har bidragit till presationsångest från min sida. Men det kommer nog bli bra! dom är 5 år dom har inte så höga krav!


Ibland när man tror att det inte kan bli värre så blir det de, när man tror att man inte kan bli mer ensam blir man det, när man tror att man inte kan bli mer less så blir man det, när man tror att man inte kan bli mer sviken blir man det, och när man försöker hitta en anledning till att kämpa vidare gör man inte det, men kämpa gör man endå.. varför ?

- mer jobb
- tränade på gymmet
- alla i femman älskar mig fick ett mess i dag va en elev där det stog "du är bäst" det värmde.



XOXO


Stephany- fredaf i morron !


Love.

I natt drömde jag en skit konstig dröm, jag drömde att jag skulle handla på ica, och sitter på huk, så går det förbi en skit snygg kille men när han ser mig backar han, sätter sig bervid mig och börjar prata, han berättade han han och några kompisar, slog vad eller va man ska säga, dom va hungriga och halvhögg en hund en stor svart, och skalade av skinnet, alltså det va en mardröm, jag blir skit rädd och går fortsätter handla, och rädd för att han ska hinna ikapp, men inne någonstans önkar jag det, eller jag vill lixom se han igen. När jag står vid kassan och betalar ser jag honom, samtidigt som paniken växer, växer något annat, åtrå? jag går och han kommer efter tar försiktigt tag i min arm och kollar mig i ögonen, jag säger att jag är rädd för det där med hunden, han bara kollar på mig, böjer sig fram och pussar mig. Jag visste att om jag fortsatte träffa honom skulle han döda mig eftersom han va pzykiskt störd och jag va livrädd, men kunde endå inte låta bli att vilja ha honom..

Ja vilken dröm.

Jag saknar att va kär, få närhet, ligga i någons famn pussas kramas, mysa, umgås hitta på saker älska någon och ha någon som älsakr mig. Jag har alltid sagt att jag ska va singel så länge jag kan, men har nu börjat undra varför ? det är ju då jag lever, när jag älskar någon och någon älskar mig tillbaka. Me jag vågar inte.. jag vågar inte satsa, och satsar man inte allt funkar det inte.. Men jag vet att det kommer komma en kille och ta mig med strom.


Älska som att du skulle dö idag.

Det är som maffe säger, jag ska va tillsammans med någon! jag har så mycket kärlek att ge ! hahaha !

 

XOXO

 

Stephany- ge mig du.


nästa vecka ska jag styra upp !





ja nästa vecka ska fan allt styras upp ! nu har jag skitiit i det länge så nu är det bara ta tag i skiten !
praktiserat idag ! va mysigt, men mådde inge bra ! va skit slö känns som jag ska bli pjuk! feber pjuk !


- mycket bättre lön än va jag trodde !
- att jag uppnått mitt budget mål.
- att jag ska och har kommit igång med saker.



XOXO



Stephany- jag vill andas igen.


attans !



min hy är inte fin asså ! eller jag har så jäkla mycket kvissleer ! sur att det inte syns när jag har smink ! men använder ju inte smink i veckorna för att lufta och är noga att tvätta bort och smörja in ! dyra rengöringar har jag med ! ansiktsmasker... men endå inte bra !..
Sen kan jag inte låta bli att klämma !! kan stå fan flera timmar.. nej lär styra till det där.. nya rengöringar..


Postivt idag!
- DH på tv ! big love!
- att jag tog 70 kg i benpress idag !  mål 100 kg !
- Allt beröm jag fått !


nu blir det two and a half men och bubbelvatten! Praktik i morron såå mysigt !


XOXO


Stephany- nu kan det inte bli värre - bara bättre !

-



Så sjukt vacker, tagit 3 bilder från hennes blogg. googla på hennes namn så hittar ni den eller namn och blogg efter. Kroppen !! sjukt snygg.


XOXO


Stephany- dansa mot gymmet snart !

Åka hem till sabina snart !








Jag älskar att veta att du är besatt av mig.


XOXO



Stephany- smekmånad med sabina i morron ;)

Dyka i sängen !

Btw såg min karl idag.. bra jävla het, va på hemköp efter jobbet .. där stog han ! haha höll på dö !! förövrigt ser min hy ut som jag vet inte vad ! vet inte vad jag ska göra !! ush skit tråkigt. hoppas det blir bättre till sommare! i morron blir det lugna gatan ! ska sova läänge länge =) mysa och kolla på massa film ! sen bär det av till gymmet vid fem! längre har jag inte kommit ! MÅSTE till polisen och göra nytt pass !!! mitt går ut snart! ska välle göra det på fredag!

nu blir det taahm sägong 7 avsnitt 17 !!!! spännande spännande!!





jag och sis !
Älskade ! alltid du !

Behöver en förändring känner jag ! klippa mig färga håret styra till yn !! ska ringa emmah någon dag så får hon fixa mitt hår ! tur att man har en kompis som är frisör, låter ju inte direkt vem som helst hålla på med mitt hår.




XOXO




Stephany- ut med allt gammalt in med nytt ... fixa om rummet fixa nytt hår fixa nytt allt !! nya minnen !

 

 


Dagen !

Idag har jag jobbat på dagis i tierp =) gick super bra ! som vanligt ! trivs massa där mysiga ungar och ap trevliga fröknar ! annars har dagen vart tung, uch vet inte vad det är med mig, allmänt less.. Inget går som jag vill fast allt gör det endå =) hahah !! Vill bara ta sis mamma ola herik och andreas och låsa in mig här hemma, kolla på däckarfilmer och mysa !

Har inte praktiserat på en vecka nu.. eller missade gången då jag skulle va där sist, mådde så dåligt av det som hade hänt.. ringde dit idag och bad om ursäkt.. K lät så besviken.. och det gör sjukt ont eftersom jag tjatat till mig att få vara där på dom i skolan, och dom tycker jätte bra om mig ! vill verkligen verkligen inte att dom ska vara besvika på mig älskar att vara där ! länktar dit..

Ja ... inte alltid är världen som den ska, men det är bara att ta till nära och kära, och inse att dom är dom enda du kan lita på efter dig själv såklart ;)


XOXO



Stephany- min blogg ska bli roligare, lovar ! (kom hem en klänning på posten idag btw)

oj oj oj !

ja det där med spara kan jag men spedera lyckas jag fint med ! hhahah ! nu brinner det på konto igen ! fy ush måste lugna mig nu !.. skulle kunna 50 procent mer av det jag har i "göra vad jag vill med" men det är dyrt att festa !!! men nu så är det lungt =) ska bara spara 6000 tusen till! men har gjort av med så mycket redan !! gud få hem ett paket på poten varje dag med kläder.. minst en sak ! Så nu är det slut shoppat på massa onödigheter !
Bara sånna grejjer jag behöver och til studenten!

Ja idag beställde jag en ny blus och 2 klockor, kunde inte bestämma mig vilken färg ja ville ha =) så ett par capribyxor, gummi snoddar och en klänning !!! men fest klänning behöver jag ! dåligt på den fronten, kan ju inte använda en klänning hur många gånger som helst eller !!

imorron börjar mitt nya träningspass !! börjar emd armar alltså biceps och triceps, plus mage ! sen en promis... innan eller efter! får se hur jag känner !!


Nu ska jag bara ta det lungt och kolla på two and a half men !


XOXO



Stephany- vilse i pannkakan idag!

show me heaven, leave me breathless

Ferre ikväll.. Med sabina och martina, ska träffa mathilda med =) Först ska jag träffa min läkare, sen hem packa sen gymmet sola och börja fixa mig, sen är det av till tierp.


bild från limmon när jag fyllde 18-



XOXO




Stephany- .

Torsdag.

Har ramlat in en klänning idag får nelly, plus en blus igår och en grejje som man använder till bh =) kan visa sen !och så ska det komma lite mer grejjer, förmodligen kommer ett till nelly paket i morron med ett par skor till mig och grejjer till maffe och sabina ! lång leverans nu !!!

Har pratat med ewe i typ en timme =) mysigt ! hon är bland dom goaste jag vet ! hon är pjuk nu :/ attans stackare !! halsfluss. Hon vill ha någon som tar hand om henne, jag har erbjudit henne att komma hit men hon vil inte !! vi skulle tränat på förmiddan i morron men går inte nu..  Ska till min läkare i morron och förlänga min sjukskrivning, behövs måste vila upp mig mer, känns som att det bara regnar ner skit över mig nu ! Tur att jag har mina underbara vänner, och min älskade älskade familj !!!!!!! Utan mamma och sis hade jag inte klarat det här, och untan mina vänner som orkat med mig fst jag vet inte vad hade jag verkligen inte orkat. Så tur i oturen ?


I morron börjar nya delen, som indkluderar träning och gi ! har börjat smält på vägranan nu ! så snart kan jag börja gå ut och gå !! ska tvinga sis att hjälpa mig ladda in låtar på ipoden sen ska jag promenra och cykla !! gud så skönt !!! ska va fit i sommar ;)



Nej nu ska jag kolla på two and a half men och va deppi över att min karl har brud.



XOXO



Stephany- Love ya


nu jävlar !

som sagt ! ska lägga upp ett anpassat trä ingsschema för mig ! Najsi !!! kommer bli fett ! 3 stenhårda pass i veckan plus konditon plus gi-kost !


Är skit trött, har förövrigt blivit "kär" i en .. man ! hahah jag sätt vet vad han heter du försöker jag bara ta reda på om han har tjej, mamma blir galen på mig !! Stephy sluta titta efter massa gubbar! mahah han är välle... 35 kanske.. 30 ????? jaa äldre är han iallfall ! Mamma är inte glad !!!!


Nej snart kommer mamma hem då blir det lins gryta, skippade träningen idag ! hade ingen lust och vill planera allt nu så tog a day offffff lixom !



Gammal bild på mig och gänget !



XOXO


Stephany- lalallal


Träningen !

Åh gud jag drömmer om godis !! jag är beroendemen nu har jag klarat mig i 2 och en halv måpnad utan.. (fick en svacka där någon dag men det glömer vi ;) Jag drömmer om att jag äter godis ! apelsinkrokant !!!!!!! krossad choklad glass, jaaa... ååhhh lakris ! sjukt sugen !

Men nej..

Nu jävlar ... Ska jag ta tag i träningen till toppen ! Har tränat mina pass nu som anligt men ingen kondition på typ 2 veckor eftersom crosstrainern är sönder, SKÖNT hatar kondition innem får lösa det på något sätt, kan snart börja proemenra ute tror jag ! ska lägga upp riktiga pass nu ! hårda pass.. min styrka börjar komma tillbaka och jag börjar köra tungt nu ! men vill att mysklerna ska synnas bättre¨, vilket menas med mindre kolhydrater och MER protein ! nu ska jag skriva upp allt jag äter ! tänka på kalorier och kolhydrater vad jag ska äta och vad ja behöver !

Nästa gång jag får äta godis och skit är i påsk !! gissa om jag ska äta loss !! sen efter det är det min student midda efter det studenten efter det min Bday.

Måste spika upp mål!! jag vill så mycket!! nu jävlar är taggad, i morron lägger jag ihop ett nytt schema ! även fast inte axel och överkroppen pallar, får försöka endå !!!


XOXO


Stephany- ska bli fit igen !

Shopping !


SÅ mycket snyggare i verkligheten! ska få en riktigt bild så fort jag träffar emmah som har min kamera =) 99 kr på nelly.se FATTAR NI ??? moshah gratis !!!!


fick en grön likadan av maffe helt ny som jag älskar, men som är litte llitten haha =) så klickade hem en i min egen st !


Nu ska jag beställa ett par glasögon äntligen, sen som en ja vet inte vad ! finns skit billiga på favooptic.se någonting passar mig bra som har sönder allt och kommer tappa bort dom påengång =) haha !




XOXO

Stephany- bra dag idag!!


Det där med kärlek.

Hade glömt bort hur ont det faktiskt gör, men vart påmind när jag såg two and a half men igår, charlie vart ledsen, och då vart jag också påmind att jag ska hålla mig så långt borta man bara kan.

Jag ska gifta mig med sabina och evelina ! dom är bra ..

Lillsyster är magsjuk fick sova med mig inatt !! -kram om-


NU

annat !

XOXO


Stephany- smärta går att glömma ?


Ja mina vänner, full va jag ! ???

Ja helgen har varit händelserik fast endå inte, i lördags åkte vi hem till solan åt jätte god mat, hade massa gott och fikaa guuud.. men åt inget - SOMMAR !! drack ett glas vin satt och pratade, sabina kom hon tog en öl, sen mötte vi upp mikkis och drog vidare till åsa, där syster åsa fia och hanna va plus vi, sen kom peckie pch  ! mycket trevligt, som dansade till ett sånt där wii eller va det är ? Halv 12 kommer korpen för att hämta oss, det går fint jag hoppar in i bilen tar välle 2 min jag somnar va någon konstig anledning trött antar ? och vaknar vid andra bron och spyr tre gånger påmig själv.. Så jävla härlig tjej.. mahahahhah !! vänder hem tar en dusch.. får för mig att jag ska med på krogen men slocknar i sängen !

hahaha mådde prima ballerina på söndan =) '
Åkte hem till sabina fick sjuss av robin och korpen, robin jag och sabina skulle luncha på kina resturanegn men det av stängt , så vi drog en hempizza istället ! På kvällen vart det massa tacos och frukt med tänka ljus , vi skulle prata spök historier men vi shoppade på nelly istället, jag inhanlade 1 par skor =) skit mysigt !


Idag skulle vi på core, men jag fick en tandläkar tid ist så va tvungen att ta den ! sen shoppade vi på byn !! jag hanlade ett lipsyl och sabina hanlade en face mist.. Plus pulvermos...
Sen åt vi fiskbullar och mos jag och sabina.. Sen gjorde johanna nån skit god pasta grejjs med kantareller och köttfärs! bra fint ! tog 6 bussen körde sen ett pass på gymmet, och är nu skiit mätt !!
dan har gått så sjukt fort massa små ärenden haha !
BTW sabina och jag har köpt biljett till möblen nu :D wiie sista april kommer bli grymt ! har massa att se fram emot nu !!


XOXO


Stephany- ja är man full så är man !

lördag-fest dag



 

 

Sabina ska med ut .. Mikkis åsa och hanna !! kan det bli bättre ?

Nu ska jag på 40 års ferre hemma hos solan innan ! mammas bästa kompis.. fixar klart mig hemma hos åsa sen =) lite mer kroogen stil !

 



fast den riktiga eller vad man ska säga, hittade inte ingen kod på youtube ..
Nu måste jag börja klä på mig.. mamma vill åka nu =)



XOXO


Stephany- PARTY !

attans !

mina kläder som jag beställt har inte hunnit komma, åh va ska jag ha på mig i morron ! ständigt detta problem, smink och hår fixar jag gämt bra med kläderna .. uff har massa klänningar med prislapparna kvar men ser ut som ett berg i dom ! blivit så jävla bitig nupå slutet !! måste minska kolhydrats intaget !!!!
Har alltid svart ! snyggast tycker jag, men vill ha något nytt. Länktar tills jag blir lite smalare så jag bara kan dra på mig ett par jenas heel och en tee typ !! så sjukt snyggt =)

Typ svarta jeans färgade skor och topp eller ja något sånt !
Forsatt försökt shoppa bort min ångest börjar ta sig !! fudnerar på att beställa 3 par skor till ! Plus 2 klockor och massa annat ! Men det är jag värd!! det tycker mamma med!

- Mamma jag vill shoppa kläder tycker du jag ska göra det?
- Jaaaa Stephy gör det ! de är du värd efter allt nu !!

så fyra nya skor och en klänning ska landa his mig i veckan =) BTW fick hem en lus idag ! skit snygg... men emmah har min kamera. (ska komma en till blus i vecan kom jag på nu ahahah glömer vad jag köper!)


eftersom jag inte har någon kamera slänger jag in lite favorit bilder =)







Bilder tagna från google.se


XOXO


Stephany- nu avslutar jag kvällen med pasta och pastasås ;)

Fredag !

Nu på senare tid har jag börjat uppskatta att vara själv, förut gick det bara inte ! Jag tror det har kommit med "åldern" jag tycker det är skit kul och festa och ränna ute men uppskattar och verkligen ja faktiskt älskar ? att vara själv, läsa en bok kolla på tv 4 fakta, laga mat ligga i sängen och kolla på taahm ! gå och träna va ute och cykla, ja jag kan rabbla massa exempel !!!
Jag känner mig så gammal, fast jag bara är 18 känner jag mig som 23-25 ???? minst ! jag umgås bara med folk som är äldre, tittar bara efter äldre killar jag hör att och märker att jag resunerar och låter olikt folk i min närhet som är lika gammal som jag..

Det här skrämmer mig lite !! Nu är jag vuxen, fast jag känt själv att jag varit det i flera år känner jag verkligen det nu.. Jag jobbar tjänar mina egna pengar (plus till mig säger jag! hahah) Jag sköter mig själv, är oberoende av mamma och ola.. ja eller nu ljög jag dom lagar ju mat tvättar och jag bor ju i deras hus.. men fortfarande klarar jag mig själv.
Även fast det är skönt vill jag inte ha det så,  de va så skönt när jag va mindre och allt va en lek.. man hade inte ansvar på samma sätt, nu när jag jobbar kan jag ha ansvar för (plus annan personla så klart) 25-30 ungar. Jag som tycker jag fortfarande är ett barn kan man ju inte säga men tonåring är för 6 åringar en fröken och jätte jääääättte gammal !


På både gott och ont är det kul att ha blivit äldre. Men samtidigt känner jag att klockan börjar ticka ... Snart är jag gammal.. Jag gämer mig verkligen veerkligen för ... å gud 22...23...24..25..........30 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!! GUD !!


Jag är en mogen tonåring med en vilsen vuxen ! Kan det vara så ???

XOXO


Stephany- vilse i det jag känner till ?


shoppat

Igår grät jag ocg skrek 2 timmar i sträck.. ringde evelina och pratade så länge tvigade hit hemma som inte behövde komma och sen kom mathilda och sov =)

Skit mysigt !!
Och vad funkar bäst när man är ledsen ? SHOPPING så klart ! jag kikade in å nelly och klickade hem en klänning och ett par skor !! skit snyygt ! hoppas det kommer i morron så jag kan ha det på lördag =)


Robin vill dra ut på krogen idag ! försöker tvinga ews med annars får det nog va =) Mikkis vill ut i morron och det vet jag inte om jag pallar, en 3 dagars till igen haha !! Ska försöka tviga med henne ut på lördag eftersom åsa ska firas då med !

i morron ska jag dyka förbi skolan en snabbis =) fast jag tror inte någon i min klass är där ? tråkigt !!



Nu ska jag kolla på taahm lite tycka synd om mig själv .. shoppa mer, och sen blir det gymmet !!!!!!!!
har bara varit ner 1 gång denna vecka =)

XOXO




Stephany- brinn pengar brinn .. ;)


2 par






big love !!!!




älsklings låten just nu !



XOXO


Stephany- min dator börjar bli seg.

LOVE SHOPPING !

egentligen vet jag ingen tjej som inte älskar att shoppa, inte som jag känner. Nästav varje dag f¨r jag hem något på posten, i mesta fall skit.. haha eller, ett armband nya örgängen en blus eller nya skor.. jag allt ni kan tänka er dimper ner, saker jag glömt att jag bsetällt !!

Från och med nu ska jag lägga in allt jag köper på bloggen =) Tycker det ska bli kul senare att kolla tillbaka på allt jag köpt ! eller jag ska föröska lägga in allt det mesta !!

Idag kom det hem lite smycken
HAMSA armband.


info om Hamsa taget från wikipedia
Fatimas hand (även kallat Hamsa) är en muslimsk symbolen med en hand med två symmetriskt ordnade tummar.  Fatima var den yngsta dottern till den muslimska  profeten   Muhammed. Symbolen Fatimas hand kan återfinnas på dörrposter, som  amulett eller halssmycke och anses skydda mot onda krafter och ge  tur. Fatimas hand har dock inget med det onda ögat att göra.



Mitt hamsa armband !

Är väldigt väldigt intressead av religon !! och har mvh i det =) därför brukar jag ibland köpa sånna här saker, eller nyckelringa med onda ögat, eller något liknande !



Ska köpa ett Kabbalah (finns massa olika stavningar på det)
Massa kändisar går runt med hamsa eller kabbalah armband antingen för deras tro , tycker att det är fint eller för lyckan dom ska bringa!!


madonna med sitt kabbalah armband !

hamsa och kabbalah armbanden ser nästan lika ut, fast kabbalah armbandet är med granliknande i snöret ? ahah fattar ni ? och ibland är något annat snurrau runt den röda tråden.


hittade en jätte bar sida med info om kabbalah !!

http://www.kabbalah.info/se/vad-aer-kabbala/introduktion
Läs där !


XOXO


Stephany- intressant med religon !


Dagen idag !

Åkte till sabina med halv 12 bussen, träffade jamie och fia henna där, mysigt att se jamie !! dom gick och sabina och jag tog oss ut i stromvädret USH.. helt sjukt höll på blåsa iväg totalt, skulle till tps för att köpa biljett till sistaaprilfesten men så klart av det stängt och det visst inte jag men sabina hade aningar !! får köpa i helgen !
Vi gjorde sallad, bra fint åt som en häst ! hahah .. sen satt vi och praatade praatade, om killar som är sjuka i huvet och bäckstäbers ;) va tyvärr tvungen att dra sen ! skulle på riskettan, trevligt tog ca 3h 20min fick inte veta något nytt. Men nu är det gjort. ska på handledar kurs den 18 med maffe =) skönt med lite sällksap i 3 timmar uff.

Har kommit fram till att man måste rensa bland vännerna igen ! skit tråkigt, men jag kan inte ändra mig för någon, jag är jag och jag trivs så !! jag hörs tar mycket plats och har mycket åsikter.. Jag vill inte ha halvdanna vänner, antingen finns man i mitt liv helhjärtat eller inte alls, nu menar jag som nära vän !

har blivit så glad senaste tiden för dom som finns i mitt liv, speciellt min familj och sabinas familj !haha älskar alla i min familj !! är så jävla glad att jag har dom och allt dom hjälper mig med !! Och sabinas familj underbaraste !! har så trelvigt när jag är där gämt =) johanna och maffe är så mysiga och Lill, så rolig och mysig !! får många skratt av henne. Är så glad att jag har sabina.. Hon får mig att ¨må bra och det var det längesen någon fick !!
Ska bli så skönt att få tillbringa en vecka utomlands med henne plus 4 dar på gotland ! ;)


Jag och Sabina på sista april 09 så sjukt fint väder =)


XOXO


Stephany- allt eller inget ?

Jag vet längesen !

Har verkligen inte haft tid att blogga, har haft fullt upp =) va ut i torsdas med, skit treevigt !! sen i fredag is sholm inte kul ! och lördags i gävle !!! hade verkligen skit jäkla kul !! va perfekt full =)

Ska snat ta bussen till sabina och umgås lite !! sen ska jag på rinsketta med fia och åsa !! spännande !
Emma har min kamera men när jag får det bjuder jag på lite bilder !


XOXO

Stephany- hejåhå

RSS 2.0