aj då !

det vart krogen ! inge vidare kul , det funkadr, jag hoppade upp på flooodans bil , han vart arg.. jag stog på taget och hoppade och han stog och skrek.. jag brydde mig inte vidare vörst, .


MAHAH

GODANTT


XOXO


Stephany- ja en dålig ide , kan bli en BRA !


Lätt som en plätt !



Har spart ihop ca 30.000 tusen på mitt resekonto ! på några månader !!! duktig jag va ??? alla pengar är rese pengar =) lite till ska ju läggas till med !!! Ska till Magaluf , Gotland , London , Tyskland och Götet ! sen blir det ju så klart lite små resande =) men dom pengarna ligger på ett annant konto !!


Ikväll kasnke aksnke de blir krogen !!! ganska taggad !! men får se =) ska ju drika i morron med !!! tommy fyller 28 år så ska dit festa lite ! knske grilla innan, får se hur jag är lagd i morron !
Måste övertala min vapendragare, men blir inte så svårt med tanke på att hon verkligen inte kan sitta hemma om jag ska ut och ränna ;)

Men va vet ju aldrig !


Söta jag i onsdgas =) den omsnikade sanningen ! Skönt att man är fin utan smink, finns ju vissa som verkligen inte kan visa sig utan et !


XOXO



Stephany- jaha krogen eller ?

Today


före bild (skulle va ful ahah)

får håret fixat av stina !

 


emma sminkar mig !






resultatet !

DUKTIGA brudar va ? emmah valde ochså kläder ur min garderob!
Som sagt skit mysigt att bli omysslad!


Nu bok och pepsi !
I morron kväll blir det lugna fisken jag och sabina har gjort en pakt , går hon ut kan jag inte va hemma och tvärtom ! ingen av oss vill missa något därför måste båda va hemma ! blir eventuellt grillning hos robin !!



XOXO


Stephany- pratat med sabina lite =) känns lite bättre !!! inte långt kvar till magaluf !


tappat lusten !


(bild google.se)


Har inte lust får något, inge fest, inge shopping inte att umgås med någon, utom emmah, när jag är med henne är jag glad sen blääe. Idga satt jag ju modell åt henne och hennes klasskompisar som hade ett arbete i skolan, där som skulle styla en människa.. kläder hår smink lösögonfransar ! hela kittet lixom ! har före och efter bilder ! vart skit bra =) Va skit skönt att bli ompysslad.. P har inte tid för mig just nu ! han ska flytta, han är en av få jag klarar av att umgås med just nu !


Nej lite mat och bok .. sen läggdax och hoppas att dagarna blir bättre !


XOXO


Stephany-cheer me up


Mina femmor !

Idag (nyss) va jag hos mina femmor som jag jobbat lite som lärare åt ! hur mmysigt som helst ! spelade brännboll med deras föräldrar också ! sis följde med , sen käkade vi på pizzerian ! är inte så förtjust i pizza så jag åt file oscar ! smakade ok.. men inget att hurra  jätte mycket för !



Känns välle lite bättre nu ! trots omständigehterna, har varit en dålig dag idag ! vet inte om student känningen kommer bli nå bra , och massa annat skit ! Men det är en vanlig dag i mitt liv ! haha ! jag har verkligen världens världens mest otur ! de tycker till ochmed vissa av mina kompisar ! vinner aldrig nått (typ utom ia med knuff) eler något annat !! lyckas bara träffa människor som är konstiga.. och ..... ja.. skit samma !


Nu ska jag ut på en låååång promenix med P , sen blir det hem och packa lite ! ska sitta modell åt emmah i morron !! skit kul !


Jag önskar att saker vore anoorlunda, att du fanns med i bilden och att jag hade ditt stöd, trots alla motgångar bråk och ja et inte vart jag ska börja på allt, ställde du upp när jag behövde dig..



XOXO



Stepahny- if you want to, im all yours !

fhoöwhfe

ush blir bara leden, känns som att alltid jag ska hålla kontakten med mina vänner, att ingen kan ringa mig, alltid jag som ska styra till allting höra av mig och vilja umgås, vill så gärna umgås med mina "nära" nu innan jag åker, det blir nog tidigare än planerat ! redan i augutsi eller början på septebber, bara fixa till det där körkoret =) och nu blir det ju körning 5 dagar i veckan, och jag har ju kommit en bra bit på vägen. Men egentligen, om mina vänner inte tar tid till att höra av sig eller vilja se mig nu när vi har så lite tid kvar och ses redan nu bara 1-2 gånger i månaden, känns det som att det bara är att låta det vara! Jag orkar inte lägga så mycket engeri på att folk ska sitta och säga att dom tycker om mig och sen höra av sig och umgås efter sina egna behov.. Jag är så sjukt upptagen hela tiden, har massor av saker att göra varje dag och massa vänner att träffa, jag har lixom inte tid att någon ringer mig 9 på kvällen och frågar om vi ska ses.. Jag kan inte alltid anpassa mig, och när jag väl gör det är det lixom ingen som riktigt håller de som sags! Men så är det , tycker jag verkligen om någon så gör jag de, jag har jätte svårt att släppa taget av folk.. Och Släppa in människor är verkligen min svaga sida, men det verkar som att de är det enda rätta, människorna jag släpper in tycks bara försvinna iväg.. Det känns bara bättre och bättre att jag ska åka ! Jag har börja blivit färst med människor och tillochmed ! tänkt att stanna kvar, och får ingen respons tillbaka, och det gör ont.. Någonstans låntg inne. Därför är det bara slita upp allt och dra vidare... Nu är det slut på att försöka ge människor en Chans.. Alla verkar vara likadana.


XOXO


Stephany- sabina&emmahhjärta

Bokläsning och DH !



Märkt att jag ska få mens snart !och dom andra i huset, alla är sura och biter tillbaka mot varnn påenågn ! hahah ! ush skönt nät det är över ! så har gått varit sp irriterad i en vecka nu .. viket kan leda till ett raseri utbrott !!!
Men hitills har det varit lugt (:

Har pluggat kollat på DH med mamma och sis, och nu ska jag lägga mig ner med en bok ! fortsättingen på gömda och asyl, skit bra böcker ! som tydligen inte ska vara sanna utan påhittade av denna mia ! och denna bok är avslöjandet ! ÄH älksar att läsa, tyvärr har jag inte hunit et nu på några månader ! annars läser jag alltid !! va på bibblan idag och beställde hem en bok ! läser bara självbigrafer !! tycker det är tråkigt när saker inte är sanna eller vad man ska säga!  Mamma älskar fantasy och deckare men läser allt ! hon läser välle en 500 sidors bok på 2 kväller ! finns typ ingen bok hon inte läst tror jag ! hahahah !!


XOXO


Stephany- nej lägga sig ner och läsa lite !

trötta puffen !



OJ, vaknade för tio min sen =) är verkligen heelt slut ! sover fortfarande lite halv knackigt, men kommer nog somna inatt endå !!! ska ner i duschen nu ! sen lägga mig i sängen igen för lite ! gissa ? ahhaha .. Taahm !! men ha börjat kolla på solsidan med ! Hahah guuud så roligt !

Ush har verkligen massor att göra, men idag fick jag vet att jag fick vg i sed och samlevnad ! för att hag varit så activ på lektion ! hanlar mycket om människors läggning, kön , och andra generella samällsfrågor om kvinnor och män ! skit intressant ! alltid kul med högre betyg!

Mina parfymer kom idag ! BIG LOVE, men arden parren hum, luktar inte riktigt lika på mig längre, lånade ankis förr och den luktade fantastiskt !! men nu så luktar den lite tant ? aja för pröva igen annars är det bara ge bort den ! finns sekert någon söt lite kompis som uppskattar den :)


XOXO


Stephany- MAGALUF


Dagen !

Skönhet !

 

Det är så jäkla kul och jobba när man är så uppskattad, av alla ungar ! verkligen alla ! från lekis till femman (har inte haft sexorna) När jag kommer blir som skiit glada, stora som små, idag vart några äldre barn less för att jag inte skulle vara i deras klass ! dom sa att jag lätt är den bästa "fröken" och dom vill ha mig varje dag ! Och dom som jobbar där tycker ocksåå skit bra om mig ! Att jag har ordning på mina klasser och är duktig på att lära och så !

Som ni kaske förstår vart det jobb dag idag, öppnade kl 6.00 i morse och jobbade till 16.00 ! jag är en sån människa som kan jobba i princip hur mycket om helst ! tycker det bara är skönt ! förra sommaren jobbade jag 13 dar istäck, (bla annat med 12 timmars pass) sen fick dom säga åt mig att gå hem ! ahhaha !



Nu blir det liiite vila =)


XOXO


Stephany- det gjorde lite ont i hjärtat.


Hjärnan tappades den på vägen eller ?

Har kollat på de där 16 år och gravid på mtw, gud känns som att det inte finns så mycket ord. Problemet är inte åldern, utan ?? är det iq:t som är för lågt ? Jag har absolut ingenting emot unga mammor, jag tyker att alla gör sina val, om man vill bli mamma tidigt eller inte, mamma är någonting man blir inte är ! därför tycker jag inte åldern spelar så stor roll ! Men problemet ofta när man är ung och skaffar barn är den ekonomiska situationen, man bor hemma, inge jobb måste kaske hoppa av skolan, jag har en tjejkompis som är lika gammal som mig och har 2 barn ! Occh jag tvivlar på annat än att hon fixar det galant ! Men alla dessa jävla tv serier med unga mammor, dom bor hemma har inga pengar ingen utbilding sitter och röker i lägenheten vid ens barn har barn med 25 olika killar, fesatr varje helg, lever på soc har ingen utbliging osv osv ! jag kan fortsätta i all oändlighet ..

Min värsta jävla madröm är att jag skulle bli mamma nu .. fyfan ! jag drömmer mardrömmar om att jag har barn och jag gråter i sömnen, missförstå mig inte nu! jag älskar barn !! verkligen älsakr barn ! MEN JAG SOM PERSON vill inte ha barn NU ! jag är allt annat en redo för något sånt, jag vill ha en riktigt jävla bra jobb.. bostad som jag trivs till tusen med och massor av pengar.. vara oberoende av att färldrar eller kompisar ska hjälpa mig med ungen pch blabla.. jag vill ha en nany till mina barn men lixom inte bara passa över ungen hur som haver.. det ska va en och samma i sånt fall..

Jag tror inte folk som skaffar barn (generellt gammal som ung) nu menar jag ytters oseriösa folk, fattar va det innebär, många JAG pratat med som inte har barn tror att det är jätte lätt, att man går omkring i en rosa liten fluff vagn och att allt är fina fisken, när man väl blir gravid ska man kunna tänka sig dom värsta senarionen, man ska inte räkna med att någon kommer hjälpa en för det har man inte en jävla aning om, folk kan snacka mycket, och att man kommer fölora en väldigt stor del av sig själv.

Min mamma fick mig när hon va 19 skulle fylla 20, Jag vet att jennifer och jag är det bästa som hänt henne, men jag tror nog hon önskar att hon vänta när hon va yngre, just den här delen att kunna vara spontan inte bry sig göra som man vill va ute på helgerna, hon missade det för att hon hade barn.. vilket är hennes val. För mig är det väldigt väldigt svårt att förstå hur man kan välja bort den delen för att sätta någon till världen, låter sjukt egoistiskt ! sant och det är DÄRFÖR jag INTE har barn, för jag älskar att kunna göra precis som jag vill! ränna ute hela nätter, va full skämma ut mig ha ångest på söndagar, spendera pengar på mig själv mitt uteende och kläder !

De jag ville komma fram till är att : ja tycker dom borde sända ett pogram med unga mammor som fixar det ! för sånna finns det ! massor av ! och jag känner flera stycken ! som är bättre mammor än många som är medelålders ! MEn jag tycker det är skit tragiskt att dom där puckorna på tv som släppt till en gång på fyllan och sen sitter och grinar i tv med en cigg i käften ska få dra ner andra unga mammors rykte !!

Karla är lätt den bästa mamman jag träffat ! Hennes son är så sjukt smart ! 2 år pratar som tusan och skit bra jätte gullig trevlig och mysig !! han är verkligen skit duktig, och det är för att hon verklige går in i rollen som mamma ! är med honom lär honom saker och sätter han i första rummet !! Han kommer växa upp till en rktigt jävla bra grabb smart och allmänbildad !!!



XOXO


Stephany- Det finns bra mammor !! visa sånna i tv ist !




jaja !

kul att blogga när man e full säger jag ! kul har jag haft ! dra mä på en liten vagn !!! ska blogga vareenda gång jag druckigt kul att läsa dan efter ! idag har jag fäånats över manupilerats folk och dumma människor men kommit på att dom inte vet bättre, jag älsar emmah och hanan ! bandomsvänner dom älsakr mighur jag ön ör !

Och att jag ska träffa den rttee innan nått häder..

XOXO


Stephany- tro inte när du inte vet ;)

den där tiden !

Ja lite har det kört ihop sig ! men skit samma, älskade becca kasnke inte kommer för hon är pjuk ! ååh jag som läänktat efter henne :/ sjussen :S gaaah ! men taxi finns ju alltid ! ska ta bussen hem till sabina nu ! just för att jag är så dum och ANTAR att ola ska köra mig, tur att mamma känner mig och sa till mig i god tid ! hon undrade hur jag skulle komma till tierp och jag svarade ola ! men han håller på hämtar en MC , så TUR att mamma vet hur jag funkar ! annas hade det blitt jobbigt !
Höll på glömma biljetterna med ! gaah tuur att jag kom på det annars hade det blitt sjukt jääkla jobbigt ! nu är det bara sminka sig på bussen hem till sabina börja fixa håret knäppa en berra och hoppas att gudarna är med mig oh hjälper mig med tiden !

PIZ !!


XOXO


Stephany- attans !


.



Älskar underkläder, eller trosor.. köpte dessa för några månader sen och sabina hittade dom när jag letade bland underkläder JAG INTE använde.. hon undrade vad jag tänkte med när jag köpte dom.. hon ville inte se mig i dom ! hahahaha

nu ska jag snabbt in i duschen sätta mig på bussen och dra till tierp, sabina stack tidigare från jobbet (fint att jobba för pappa sin) möta upp persson och källe ! drinkar öl och skratt ! hahah ! denna kväll kan sluta huur som helst !



XOXO


Stephany- Ses i dimman !

josephine bornebusch






Så sjukt jäkla vacker ! får inte upp min favorit bild på henne av någon anledning ! Hon spelar mickan i serien "solsidan" dog fan loss när jag såg henne ! hur vacker som helst! kläderna är helt uunnderbara !! verkligen en riktig skönhet!


Ska sova midda nu ! (hahah) sabina tycker de är något fel på mig som måste göra de ! men blir så trött annars eftersom jag sover så dåligt på nätterna ! Sen bär det av mot tierp, ska umgås med mina älsklingar malin och ewe ! fantastiskt!! Och grabbar så klart :)


XOXO


Stephany- mys


Insperation

Hittade på sabinas blogg BIG LOVE !






Cute ha ?



XOXO



Stephany- love shoes !

 


I shop when im sad.

 

ja. ovanligt, märkte de IGEN haha. så fort saker bli jobbigt sitter jag och shoppar och när jag betalt kommer jag på mig själv.. endå fortsätter jag till nelly ! men hittade inget. Har välle det mesta man kan ha där haha ! Sabina och jag får fan en leerans i veckan där ifrån ! Men behövde nya parfymer, men hade ju "lovat" mamma att jag skulle sluta shoppa. Men jag kan inte.. bara inse.. men jag ha verkligen trappat ner ! denna månad har jag inte spenderat såååå mycket ! eller ?

 

XOXO

 

Stephany- behöver åka till magaluf ! NU


not a good day.

men man får ha sånna dagar, när allt inte är skit bra ! sagen började dåligt.. skulle till tandläkaren men vi försov oss, jag sis och mattias, kommer dit och min tandläkare kan ju inte ha fått till det på länge alltså! bara konstaera .. av där för att jag skulle laga en lagning som släppt, men hon la på lite bananlack och bokade om en tid till mig om 2 månader och 1 vecka.. ja det gör ont skit ont men det verkar inte hon fatta!  Ut i värmen (fy fan) till skolan ! där gick det bra =) tentat av 4 kurser ! och förmodlign blir det 3 till =) sen gick jag förbi resturangen och kollade va fint dom hade gjort! pratade med sabina hennes pappa och hans fru om det mesta! mango tycker iallfall jag ska sikta på en kille som är fularen än jag själv! det är alltid bra ! hahaha ! dom har gjort skiiit fint , en helt ny uteservering, plus en plätt några meter ifrån för dom som vill sitta i solen! sen mötte jag upp persson eve och mandy ! bra mysigt, gick och kollade omkring, pratade.. fikade .. sen tog jag bussen hem..

Och nu väntar jag på mamma ! som ni kasnke vet har hon olika manier för saker. BLA strumpor.. som är i mönster och färger, och idag hade dom 14 par för 100 kr på marknaden haahh ! så då slog jag till ;)



söta va ? som hittat säger jag !!!!

ska träffa finaste emmah med idag ! ska sitta som modell åt henne nästa vecka så ska kolla lite kläder idag ! ush saknar henne, hon är verkligen en peppningsmänniska ! och det känner jag att jag behöver idag !



XOXO


Stephany- ge mig du !

Lista !

Tio första
Första bästa kompis: Camilla Forsberg
Första bil: ingen.
Första husdjur: marsvin ,piggelin
Första semester: bulgrien 1,5 år
Första jobb: sommarjobb på hällbacka.
Första köpta skiva: aldrig köpt en egen, men fått av mamma hits for kids 8
Första riktiga kärlek: har aldrig varit kär mja ;)
Första piercing: öronen , men annrs bröstvårtan.
Första konsert: har inte varit på någon tror jag.

Nio senaste

Senaste alkoholdrycken: berra
Senaste bilfärd: med trässman och robin i lördagsnatt. 
Senaste filmen du såg: Precious
Senaste ringda telefonsamtal: Löfström
Senaste bubbelbadet: OJ länge sen , hemma hos H i typ ocktober ?
Senaste spelade cd: något i pontus bil.
Senaste puss: D.
Senaste gången du grät: ingen aning. länge sen,
Senaste måltiden: pasta.

Åtta har du någonsin

Dejtat en av dina bästa kompisar:
nope.
Blivit arresterad: ja.
Blivit kär vid första ögonkastet: mja hhah !
Fastnat med blicken i någons urringning: ofta ! älskar tuttar !
Fått ditt hjärta krossat: tolknings fråga !
Sagt att du älskar någon utan att mena det: nope.
Haft ett one night stand: jo.
Busringt till någon: hahah jaa !

Sex saker du gjort idag
1. åkt buss
2. solat
3. ätit
4. blivit chockad
5. pratat massor i tele.
6. hahah !

Fem favoritsaker utan rangordning

1. Mat / godis !
2. FEST
3. Resa
4. uppvaktning
5. Film


Fyra personer du kan berätta allt för: (kan, ja. men om jag vill är en annan sak.)
1. Sabina
2. Emma
3. Evelina
4. Mamma


Tre val

Blått eller rött? mja ... vet inte
Sommar eller vinter? SOMMAR FÖR FAN!
Choklad eller chips? Chokld lättings !


Två saker att göra innan du dör
1. resa så myyckkket som det går.
2. vara HELT ekonomiskt oberoende, alltså så ska jag kunna köpa en ö !


En sak du ångrar: att jag träffade dig ?

Jag utmanar: SIS



XOXO


Stephany-mahah !


Levande lik !

ja ush har haft så mycket att göra att jag inte ens hunnit sola !! bryter ihop ! så nu är 2 tider bokade så de bli lite tryck !!!  sen hem plugga massor äta middag ! sen dushen försöka träffa P, hem sängen UPP tandläaren sen skolan, sen försöka träffa eve om hon vill och har tid.

Fredag blir det lungt, är det tänkt iallfall ! mys med robin och sabina å perra antar jag ! Sen på lördag har jag min stundet skiva !!! åå kommer bli awesome !!








Visst är jag söt ?! en sändg när jag och sis skulle hem till sabina och maffi å grilla !



Vet inte om ja skrivit de !!?? jag oh sabina har bokat en resa till magaluf ! maahha hur kommer det här sluta ?
vi festar tills 3 på natten på min student, sen 4 blir vi hämtade i uppsala och drar vidare till arland !! fortsätter festa .. och kasnke sover på planet =) eller festa !! man vet aldrig med oss !!



Ush saknar pauline äckligt mycket, vi måste ses ! annrs spyr jag loss !!


BYW hahah vi hr börja gjort utmaningar till gotland ! så jävla roligt =) höll på kissa på mig när vi satt och skrev dom !

- en är att man ska gå fram till en skit snygg kille som dricker en dink och säga : appappaa ! den där är min den ! ta drinken och dricka ur den !


MAHHAHAHAHAH
hr huur mycket som helst ! om man inte klarar det får man dricka upp gårdgensslattar när man vaknar !
Jag har en känsla av att jag kommer få dricka mycket slattar !!




XOXO


Stephany- ge mig du !


trött !



Nu förtiden är jag mycket mer trött än vanligt ! drömmer skunna drömmar på nätterna och vaknar mycket,
har välle alltid sovit dåligt, utom när jag sover med någon (sabina räknas inte=) då sover jag som en stock !
tyvärr händer det inte allt för ofta att jag får somna kramandes med någon haha !
Idag skulle jag lägga mig och vila vid halv 6 och mamma fick liv i mig igen 20.45 ... då har jag legat ocg pratat på ett eget språk, sis hade ochså försökt men de gick inte !!! men känner att jg kommer sova bra i natt med !

ska se på PRECIOUS en film som hanlar om övergrepp inom familjen ! hon som spelar den utsatta dottern har fått en oscar för filmen så den är nog bra !


XOXO


Stephany- nu DH med tjejjerna i huset !!

mysiii !




hahah johanna dog när hon såg mig, hon ba oj va mörka ögonbrynen vart ! men det är ju färg runt ögongen och brynen ! ska noppa ögonbrynen och visa sen ! vart sit nöjd !!!!
ska köra en spadag igen på fredag tror jag ! UNDERTBART !

ska lägga upp bilder sen helgen med ! men de blir senare !!



XOXO


Stephany- mat nu!


Söndag

Helgen har varit allt annat en lungt ! har haft såå kul me sabina och robin så klart !! bilder och sakerna vi gjorde skriver jag om i morron !
Idag vaknade jag vid halv 1 sabina kom förbi och åt "frukost" sen gick vi en promis ner till båtbryggan, köpte med oss pepsi och godis, satt och pratade !! uff va bra skönt =) vart sugna på thaimat och drog till sabinas pappas resturang och tog med oss mat hem ! godste ever ! sjukt jävla fint det blivit där då ! har ibte vart där på ett tag! dom har byggt en ute plats ! kommer bli massa häng där i sommar känner jag !
Nu har vi haft spa och gått i sängen ! blir arvet wallander och sömn ! kan behövas ! och en uppfräääshing av våra utseenden behövdes verkligen ! så skönt att vara "ny" igen !
XOXO
Stephany- lugna sä !

sånna däära så kallad folk ?

´ja va ska man säjja vännerna mina ? jag blir inte förvånad men endå måste jag nog erkänna att jag kasnke bli et ! va e grejjen lixom ? kan folk inte bara ..

Jag säger så här jag ! alla kan välle ta en slips jävel åhäng sä ! jag fattr verkligen inte !

 

SABINA säger bara det jag ! vettig människa dä !

åh killa`?? va är det för feel på dom ?? kan inte någon beröta de för mig... fattar lixom inte ??

Nu blir det tahlm men vare jag som låste in mig !!


XOXO


Stephany- å du  ?? va är det för fel på dig bestämm da eller åk vidare ..


Me




plus heels !
KLAR ! snygg va ?
LOVE ME !


nu bär det snart iväg till uppsala för fest med 2 av mina hjärtan !


XOXO


Stephany- "its gonna be love"


onsdag

idag har jg gjort lite ärenden i tierp, efter det träffade jag ewe ! vi åt glass pratde skit och hanlade, på mitt och sis hat ställe, får se nu om jennifer lir galen !  Sen åkte jag hem ! tog en nap och nu sitter jag här ! väntar på mamma att hon ska komma hem mer lite grejjer till mig, sen ska jag göra mig iordning och möta sabina för att åka in till hannas studentskiva med tema film !

Jag ska vara micky mouse

 

 

och sabina ska vara pocahontas


 sabina ville att jag skulle vara killen först.. det ville inte jag (de va jag som kom på hennes karaktär) sen frågade hon om jag kunde vara tvätbjörnen !! ahhaha ! hon ville lixom ha rekvisita !


Pratade med mamma i telefonen ! hahahha så hör jag fört hur hon skriker till och svär, så berättar hon att det va ett kuddras på jobbet och hon fick allt i huve ! sen efter ett tag skriiiikker hon ligger på golvet och gnyr ! då trodde jag alla kuddar hade rasat så jag börjar skratta  !!!! sen berättar hon att knät gick ur led och hon va tvungen att trycka tillbaka de !!



Nu blire det duschen !


XOXO


Stephany- All night loong !


My bucket list !

För ett tag sen gjorde jag en bucket list, är välle typ "göra saker innan jag dör lista" på svenska. Hittade den igår, kul att se igen =) vissa saker va konstiga men vissa ska jag verkligen göra !



- intervjua en seriemördare.
- Vara på ett sektmöte.
- resa till scottland , italien , usa , kina , thailand , barcelona , "mamma mia ön".
- Hjälpa en familj ekonomiskt.
- designa något eget.
- vara helt ekonomiskt oberoende.
- Prata med mikael persbrandt (ma big love)
- Vara i sholm skärgård.
- Rensa en fisk.
- Starta upp en slags organisation.
- förändra något !
- hoppas fallskärm.
- vara någons idol.
- studera seriemord.
- Lära mig surfa.
- Kunna åka skriller.
- Bli duktig på att rida.
- Adoptera minst ett barn.
- Lära mig ett språk.
- rädda någons liv.
- hjälpa MÅNGA.
- vara med i en riktig debatt.
- Ha lägenhet på alla ställen jag vill.
- vara nämdeman.

Det jag vill hinna med i livet är att hjälpa människor och hinna resa ! ställerna ovan som jag vill resa till är bara några några få ! ÄLSKAR ATT RESA ! är helt fantastiskt att sitta på ett plan och bara på några timmar eller mindre kunna vara på ett helt nytt ställe och få upplevea en helt annan kultur !



XOXO



Stephany- antingen leva fullt ut eller inte alls !


Love !

Jag är verkligen en riktig suucker för kärleks filmer, nu menar jag riktigt jävla bra kärleks filmer, det värsta är att jag blir sjukt depprimerad när jag sätt dom, kan ligga och gråta i flera dagar ! så därför kan jag bara se dom en gång. Jag gråter verkligen inte lätt, men det är något med kärlek berättar något som typ ens pojkvän eller någotot gjort kan jag bli rörd ! hahah !

The notebook.

gud får ont i magen när jag ens kollar på bilden, fyfan va jag grät ! Recbecca syrrans och min "big sis" älsakr också kärleks filmer, såg de när vi va där, alla satt och grääät och kramade om varann ! Ush mår verkligen dåligt när jag ser bilden haha , jag vill vekrligen verkligen få uppleva riktig kärlek innan jag dör och helst dö med den jag älskar ! Tyvärr har det blivit så att jag inte tror på varken killar eller kärlek.. Men finns något inom mig som kanske tror !



A walk to remember

första kärleks filmern jag såg ! låste in mig och grät i 3 dagar ! hemma hos rebecca ! så sjukt jäkla fin.. dock har jag sätt den fler gånger.. alla borde se dig, och mandy moore är så sjukt vakcer och har en röst utan dess like !
hennes skulle jag lätt kunna se ut som ! verkligen ett vackert ansikte ! Hennes låtar från filmer finns på www.youtube.com mandy moore a walk to remember.



P.S i love you

Ush började gråta typ 5 minuter in i filmer, har alltid älskar ireland men efter jag såg denna film bokade jag och mathilda en resa dit och åkte dit och kollade på delar av vart dom spelade in filmen ! vackraste jag sätt ! ska lätt åka dit igen ! helt jävla Underbart! skulle lätt kunna bo där ! filmen är helt underbar ! äkta och så sjukt fin !



Jag gillar inte romantiskt i sig planerat lixom .. typ hemma middag med ljus eller gitarr då kan jag spy.. men jag ÄLSKAR ÄLSKAR verkligen spontant typ att väskan är packad en dag och killen säger ja då sticker vi.. eller att man går ut och går och att jag får en blomma och typ " jag tänkte på dig" eller bara en picknick ja ni fattar ?
DÅ fångar man mitt hjärta.. LÄTT !


Nej nu ska jag må dåligt över att jag vill leva i filmer men att det inte går..
Och snart till läakren !



XOXO


Stephany- attans !


åh fyfan !

Ont i magen som en jävla idot ! spytt hela helgen ! inte för att jag är magsjuk utanför att jag supit som en idiot och ätit massa skit !! fyfan! vaknade i natt mellan 6 och 9 och spydde massa ! nej .. nu är det bara att styra till sig ! =) med maten iallfall !

Ångets-.. mamma är inte glad på mig just nu , för att jag är ute så mycket, i våran familj är alkohol inte populärt , på det planet att man festar mycket eller vad jag ska säga, mamma säger att hon adlrig kommer tillåta mig att dricka men efetrsom jag är myndig får jag bestämma sjävl !

På onsdag blir det hannas stundetskiva ! i uppsala, är filmtema men vet inte vad jag ska vara !!! vill vara nått kul och som syns att man är utklädd till ! sen på lördag ska jag och sabina ut till pontus stuga och grilla och festa lite ! fy fan så mysigt !!!
Vi tänkte dra ut på fredag med men blir hemma =) måste pluuugggaa massor !! gud studenten snart ! masso massooor som ska fixaas ! denna vecka blir det massa möten läkarbesök , plugg och planering ! gud önskar att dygnet hade fler timmer och jag mer intresse för viktiga saker, just nu blir det lätt att allt bara rinner genom figrarna och jag väntar in i sista sekund med allt. Mitt eget fel, men alltid varit sån som gör allt i sista sekund!!




student skor och väska ska fixas.
boka limmo,
skicka ut inbjudningar
saker ska lämmnas in i skolan !
stundetskivan ....,
maten ska planeras till studenten
jag lär ta tag i mitt jävla skit körkort !
skirva in mig på en aupair sida.
titta efter jobb, men hittar jg ingen så kommer jag klara mig ekonmiskt endå i sommar ;) men har ju tänkt göra en grejj till hösten som kostar 38 papp..



Nej det och massa MER så nuu jävlAR !





XOXO


Stephany- to mutch to dooo

Attans !





Igår kom jag till gävle, jag hade handlat och grejjat innan just så kan jag kunde direkt bege mig till alice och börja laga mat, ag skulle bjuda henne på mat medans hon jobbade på klänningen, glömde maten i sfors så fick gp handla ny, kom hit gjorde skiten , vart gott.. Bacon och kycklin sås med pasta ! alice tyckte det smakade mycket vitlök ! najs säger jag !

Klänningne bli bara bättre och bättre ! jag kommer faan lätt ha finast klänning !! WIIHOO ! så sjukt nöjd ! nu måste jag bara hitta skor och väska till ! lättare sagt en gjort, kräsen är man ju ! därför jag tar en skräddarsydd klännning ! så att den blir som jag vill ha den !


Sabina och jag sugen , vi skulle va nykta i helgen.. men vi kunde lixom inte komma på någon vettig anledning till att vara de så vi skiter i de och drar ut på slicken med robin perra och maffe ! men i morron blire syskonmys !
Och har råååååkkkat besälla ett par skor och e klänning från nelly, plus ett skärp.. men vafaan ! man lever bara engång 1 och då ere lika bra att ha najsiga kläder känner jag !


Nu ska jah bege mig till bussen med alice, hon ska vidare och sy !


jag och hjärtat på sista april !


XOXO



Stephany- know u lav me !




father issues ?

ska ner och träna med pontus.. har inte varit ner på veckor och känner att det är dax.. är sjukt omotiverad till det mesta just nu.. märker att jag behöver komma utomlands ! ska kolla resor när jag kommer hem.. men bara jag och sabina som är taggade på åka verkar de som.
Men tror inte jag kommer vilja komma hem sen =)  Har ätit så sjukt mycket onyttigt senaste veckan.. slut p¨å de nu ! ner på gymmet bra kost cykling simmniong promenader ! ja you name it !


Jag vill ha lite kärlek, eller mycket. Mysa umgås , göra saker , men jag ligger tydligen i mellan åldern. Jag vill ha äldre mogna killar, men dom ser mig bara som en kul grejj, och yngre finns typ inte en chans.  skulle vilja ha någon som är typ 30.. mamma blir gaalen på mig ! Pontus tror jag har father issues hahaha ! börjar tveka till usa..  men SKA åka, jag har vekrligen inget här och göra.. faktiskt är det sabina som jag inte vill lämna, och dom andra tjejjerna men dom klarar sig, men jag får lixom för mig att sabina inte gör de, att jag måste finnas till hands för henne hela tiden,

Tror faktiskt det är mer jag som behöver henne än hon mig.

Nej i dag är det massa tankar som snurrar. Då är det bra och träffa pontus min egna shrink !




XOXO



Stephany- vilse i pannkakan.. igen !


skit !

har gjort en liten profil ! så under bilden kan man trycka på mitt namn och sen läsa lite =) jag tycker inte om när folk vet saker om mig, men när jag själv kan kontrollera så är det lungt ! älskar att svara på frågor inte om jjäätte privata saker men ganska allmänt ! åsikter helst !!





så jag bjuder på en ! - de visste du inte om mig (plus om min familj hahaha !)

- jag hatar verkligen lipgubbar. Tycker det är så jävla irriterande när folk gör dom !
- jag är en pysselfiia ! älskar att ha projekt och sitta och pilla med saker!
- vill inte jag något, så gör inte jag de.. skola, killar, vänner, känns det inte bra spelar det ingen roll va någon annan säger.
- Jag är sjukt trygg i mig själv. Står för allt jag säger och tycker och besväras inte av att folk inte gillar mig.

- Min syster och jag är som natt och dag när det kommer till val , politik , killar , vänner , kläder , intressen , men är väligt kompetena båda 2 och har nästan alltid samma åsikter om saker som rör vardagen och allmänt lixom.
- min syster har skit dålig attityd. Men misstolkas oftats eftersom hon är väldigt ironisk.

- Min mamma är det speciellaste människan jag träffat ! har så mycket konstiga grejjer för sig ! en grejj är att hon går runt och slår sig sjävl i magen !! hahah tix heter de (stavning?) och sparkar sig på bakbenet. Är 2 av huundra grejjer.
- Hon dömer ingen ! välkommnar alla med öppna armar så länge man kan betee sig hemma hos oss och mot alla i familjen, vad som händer utanför vårat hem eller i våran närvaro tycker hon inte angår henne.
- mamma skämms när alla vi typ går på stan för hon vill inte att folk ska tro "att alla ungar är hennes" så vi brukar skiljjas åt.. mamma går med mig och j och ola med h och a !

- Mammas man ola har tävlat i bodybuilding, och varit riktigt duktig ! arit med i tidnigar och så !! han håller fortfarnade på med träningen men lagt tävlandet på hyllan !
- Han är väldigt svår som människa, svår att greppa men väldens snällaste , och ställer verkligen upp på mamma ! Han älskar verkligen henne såå sjukt mycket !

- Henrik olas äldsta son, ser upp till mig jätte mycket och tycker jag är en tuffing !
- båda han och andreas ääälskar energidrycker. och är lata !

- Andreas olas yngsta son är skit rolig ! haha , driver med folk och är verkligen en riktig vän.
- båda H och A äälskar mig och spelar helst av allt i hela världen tvspel med varann.
- Dom är sjukt tacksamma för allt dom får, även om jag bara kommer hem med en kexchoklad tackar dom mig säger gea mitt namn och kramar mig båda 2 !


Älskar mig familj mest av allt ! allt jag gjort mot så står dom endå kvar där och stöttar mig, är så glad att jag växt till mig och verkligen fattat de!!



andreas sover i backluckan på väg till åland ! bra trött !



henrik och jennifer sover med !! henrik har somna med ett tuggummi ahahh !


henrik och jennifer ! hahah


underbart !



me today !

cute !!


whats why ! i lördags va jag konstig tycker sabina, nu vet jag varför-- jag har kommit in i en äcklepperiod. Det betyder alltså inte att jag tycker att jag är äcklig utan att alla i min närhet är det !! jag bli äcklad av typ alla.. just nu känns det bara som att jag kan umgås med sabina pontus och mamma.. därför sitter jag bara inne duschar byter sängkläder stäädar byter kläder och så... haft sånnna här känslor ända sen jag va lite vet inte varför..

den västa gången va vid jul för 2 år sen , va tsm med en kille då, va lite jobbigt.. låste in mig i huset i 3 veckor och kunde inte se eller prata med en enda människo.. fick spy känslor av allt och ville bara a mörkt omkrring mig ! hahahah


Visst är jag knäpp !? btw en kille jag pratade med på sista april i uppsala har hört av sig ! skit kul ! bbraa jävla snygg !!!

Idag har jag vaknat umgåst med pontus bytt däck på hans bil.. så har vi lunchat.. sen drog jag hem han skulle fixa lite grejjer.. sen kom han hit och fikade sen drog han igen ! han skulle höra av sig sen =)

äter mat nu !! bra fint!!



XOXO


Stephany- jobbigt läge !

tooo day - not a gooood day !

idag vaknade jag av alarmet stänge av det messade min lälare att jag inte komemr komma och somnade om lätt , med massa ångest.

I vanliga fall så fort klockan ringer så är jag uppe, jag tror faan jag aldrig försovit mig ! men i morse.. så gick det bara inte ¨så är det varje gång jag ska till skolan. BIG ångest.. satt och pluggade hemma igår för idag det gick verkligen skit bra ! eftersom jag verkligen är duktig i skolan, och länktar tills jag ska plugga.. men skolan så fort jag ska dit drömmer jag mardrömmar svettas vaknar .. hela natten. SÅ då unnade jag mig att skita i de !

idag är det iallfall en dålig dag.. vaknade verkligen på fel sida.. ska egenkligen in till min läkare kl 14.15 men skiter i de.. låser in mig på rummet.. länktar tills mamma kommer hem !! behöver lite medlidande och peppning !!
vill inte prata med någon annan ..


^Åh en gammal vän till mig har blivit tsm med sitt ex !!!! yyfaan va glad jag vart .. de finns alltså kärlek ? Kunde inte vart gladare för deras skull !! Hoppas dom är tsm livet ut !!


XOXO


Stephany- not today.

bla blaa

idag har sabina följt med till söderfors, det händer typ aldrig men det va bara för henne att välja att följa med eller va själv ! pontus kom förbi, jag noppade hans ögonbryn vi 3 låg och pratade lite sen örde han mig till jobbet, skulle jobbat 2 timmar men dom hade så mykcet folk fick va kvar om jag ville men åkte hem ! så sabina och jag bestämmde oss för att göra kyckling sallad, ringde och frågade P om han va hungrig och det va han ! så kom han med den briljanta iden att vi skulle ut tills han stuga och äta så jag ochs abina började göra mat tog med bröd smör ost mjuk ost bubbelatten läsk sallad kyckling och choklad ! mysiga vi är ! satt där ett bra tag och snackade om massa roliag grejjer ! älskar att vara med abina och pontus !!! dom är verkligen bäst i heela världen !

hemma nu ! har pluggat med mamma ! ska in till skolan i morron och fixa lite ! om en månad slutar jag ! underbart ! men n lär jag styra alla projekt iland ! BTW ska jag böraj spara lite pengar till en grejj jag ska göra i höst som jag tänkt ;)

nu blire myys med mig choklad och taahm ! underbart !


XOXO




Stephany- ont i ryggen !! ge mig massage !





meen snälla döda mig !


bild från förra sista april !

som ni märkt blir det inte så mycket bloggande, funderar på att kanske sluta .. igen ! i början tyckte jag de va kul att folk va besatta av mig, ville läsa om mitt spnnande liv och bllabllaa ! men nu har jag märkt att folk googlar mig .. och sabina läser våra bloggar .. och det skrämmer mig, jag kan erkänna... jag ¨smyk läser ingens blogg.. det ligger inte i mitt intersse.

Ush less på allt idag, killar som ringer mitt i nätterna och är jobbiga okej om de va en men är ju fan flera st ! va så less på krogen igår, alla jävla killlar gamla kärringar och jobbiga människor ! va bra jävla full ! fick stanna på vägen hem och spy 2 gånger ! bästa sofie körde hem mig till sfors ! ville hem till familjen ! men kom på att mamma och ola är på kryssning :/ så sis och jag dra och ska ha syskon mys med sabina och maffe !



ÅH sabina världens bästa ! ÄLSKAR verkligen henne ! hahah spelade saning och konka igår så fick jag att jag fick ställa en valfri fråga till en detagare oh den va tvunga att svara äligt så jag frågade sabina om hin älskade mig !... så klart svarade hon ja men hon sa de .. den däär sveeek ! hahhahaha ! bästatste tjejjen ! sabina&emmah !



Så nu blir det massa prat ... grillning och sekert film och godis ! med dom bästa ! kunde inte blitt bättre !


XOXO



Stephany- jag vill ha ! Dig, dig dig och dig ! svårt att välja ;)

RSS 2.0