Jag saknar Sabina.

Tror sabina kommer hem antingen i dag eller morron förmidda, (sabina om du läser det här) jag kommer till dig i morron och säger hej !!

Åh jag ska faan hoppa på henne, kommer kasnke fälla en tår med. Har verligen sakant henne. Låster sjukt jag vet, men kan inte förklara ? hahaha..
'
Har ba saknat na.


XOXO

Stephany- bli inte arg nö S.


Slarvig.

Jag är sjukt jäkla slarvig.. jag fattar inte jag tappar bort allt ! nu letar jag efter min plåbok men kan inte komma på vart jag lagt den, försöker tänka men kan inte komma på vart ! Min laddare är också borta tror den ligger hos sabina men vet inte! haha

Min plånbok tappar jag gämt bort, engång hittade mamma den i mitt pålakan ? mobiler ska vi inte ens prata om.
Och klantig är jag med, har alltid sönder saker, men inte med flit.
Blir så less på mig själv!

- Vart skulle jag vara om jag va en plånbok?

XOXO

Stephany- jadu.


10 saker ni inte visste om mig ?



Ja mina vänner, tycker det är skit kul det visste ni inte om mig !
alltid kul att skriva och alltid kul att läsa =)

- Jag älskar att dricka vatten och tugga tuggumi.
- Jag mår alltid skit dåligt efter krogen för att så många har tagit i mig.
- Jag äter sjukt mycket, speciellt söta saker.
- Jag är rädd för nästan allt.
- Jag hatar när folk går in på mitt rum och speciellet sitter eller sover i min säng.
- Jag och min syster brukar ägna timmar åt att prata om hur äckliga vi tycker folk är eller vad vi begär av en kille ! haha ska skriva ett inlägg om det sen för det kan vara roligt !!
- Jag blir jätte lätt äcklad av folk, tex om dom pratar med mig och inte tuggar tuggumi eller inte tvättar händerna ofta. (plus tusen saker till men det första jag täker på.)
- Jag och sis brukar alltid läsa felsms någn slags blogg och skratta tills tårarna sprutar !
- Jag tar jätte mycket plats när jag sover.
- Jag skulle aldrig träffa en kille eller gå hem till någon om dom hade fula påslakan.

Ja ni märker ju att jag är rädd för folk som har det äckligt och fult hemma hos sig haha =)

XOXO

Stephany- sök hjälp ?


att jag aldrig lär mig !

Jag älskar att vara brun, tycker att det kan vara fint att vara blek på vissa men jag ser å jävla sliten ut som blek !
För va jag en riktigt solarei torsk.. solade typ 40 min varannan dag om inte mer. Jag och steffie.. inte först jag såg denna bild fattade jag hur bru jag egentligen va.


gemför mig med fia.. och det här är typ vid  april någon gång !

sånna där ryck ibland att jag ska satsa och sola skit mycket till helgen.. (jag ör brun men jag vill typ va brunsvart som på bilden fast lite ljusare)


så hör ser jag ut nu... så bränd i ansiktet,, som en ring ? det är vitt utåt sen är det bara rött !
Nu blire det på med kylsalva och hoppas att det lägger sig tills i morron ! ska ut och festa med fannie då! ser jag fram imot, även fast jag vet att det kommer spåra, jag menar va du än gör så länge du ä med fannie slutar det aldrig bra.


Men inget slår syrrans 40 mins solning



MOAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHHHMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kollar näsan alltså ägonen läpparna svullen tjej ! fick inte så bra föör henne ;) vill bara tillägga att hon adlrig bränt sig förr i sitt LIV !


XOXO


Stephany- det där med solarium....

störande

som ni ser harjag fått en fin blogg av min syster, dock är jag tycörr inte nöjd.. hon har formulerat heeela meningen fel, vilket är ytters störande.. kan inte tyccka den är fin eller något.. fär jag bara stööör mig.. ska egetligen vara tvärtom.. får se hur långvarig den blir.


XOXO

Stephany- Tack ?

sabiiina !

ma bajbie kommer hem snart wiho.
Kommer fan börja böla när jag ser henne, men måste hålla mig annrs kommer hon lätt slå mig, hahah ! hon vill inte komma hem ! men det förstår jag =) ska kram massa på henne !

plus att hon är en pressy till mig ! btw såg ni alla länkar =)
har som sagt haft hemma spa idag massa bilder kommer i morron!



 

 

XOXO

 

Stephany- saknar min bästa !


And thäts why im going to hell.

Våran klass har varit jätte duktiga och sålt massa kaker och skit för att komma iväg på en resa,(fast jag har välle inte direkt antsängt mig, eller bara sålt till mamma, och morbror för flera tusen ahahah) arragera modeshow ! ja massa saker. Men nu fick jag höra att vi inte kommer komma så långt, närmare bestämmt göteborg, vilket va ett bakslag, vi hade tänkt milano..

Därför mailde jag min lärare om detta.

jo hörde att det inte blir nå milano, att det kaske bli götet ist.. inte direkt taggad på det jag menar jag tvingar inte på mina nära och kära massa skit bara för att få åka lite tåg och sova på nått skabbigt hotell. Men nu ska jag inte vara sån, men det kosatr ju typ lika mycket att åka tåg som att flyga och boende är nästan lika.. , jag skulle vilja veta när vi spikat vart vi ska någonstans. Jag har egna planer på att flyga så vill veta när vi ska åka..

Love from S

Ja, jag vet elak som man är, men jag känner att jag inte tänker sälja massa underkläder för att åka till göteborg, har varit där och tycker inte om staden, kasnke va för att jag hade fel sällskap ;) hahah ! men i vilket fall tror jag att jag dra till milano endå, har ju vart planerat ett år att jag ska åka it i vilket fall, har ju spart pengar med ! och skippar götet. hade varit kul att få en sista stund med klassen eller vad man ska säga, men ska prata med alla om detta på måndag, efter det får vi se.


XOXO

Stephany- tack men .. nej tack ???


thäät thing to be 2 ?

Kul att man ser mina trosor ;)

Det är så jävla skönt att ligga och käka makor i min sägn själv och kolla på two and a half men, det är så jävla sköönt att slippa raka benen, bry sig om någon annan, slippa vara trevlig och mysig fast man inte har någon lust.
Bry sig om någons annan behov, festa när man känner för det, umgås med brudarna hela dagar och beklaga sig om diverse skit saker, slippa sitta hemma och glo på den dålig rulle för att det hör till. Ja ni fattar grejjen, jag trivs bra att vara själv.


Men skulle trivas ännu bättre om jag hade någon som va som jag, som uppskattar att käka makor i sängen tycka att mat är det bästa som finns tycka om att göra saker, bio middagar med andra, festa mysa kolla på film när man känner för det, ha någon som skulle kunna umgås med mina tjejkompisar, och tycka det va trevligt, en social människa som sätter mig i första rummet, en allmänbildad  kille smart som tycka om att hjälpa andra och vill leva ett rikt liv. som har framtidsplaner, där han vill att du ska vara med, en kille som har ett eget liv med och faktiskt låter dom flesta saker vara på mitt villkor, just för att jag är som jag är, någon som tycker det är charmigt att jag blir sur lätt, och att jag är totalt värdelö på allt som har med saker i hemmet att göra, någon som skiter i vad andra tycker och dansar omkring som han vill, älskar att resa och upptäcka, träna och göra saker tillsammasn men kan göra det med mig och en tjejkompis. Som sätter mina behov före sina egna, någon som kan ta att jag är på olika humör och blir rädd när någon kommer förnära, någon som kan ta att jag blir skit arg lätt, alltså en kille med ett grymt tålamod. Som värderar egentid men absolut tid tillsammans.
En kille som orkar med mig, och vill gå och lägga sig med mig varje kväll.

När jag har berättat mina önskingar på min karl brukar tjejkompisarna fråga.

-Jo steph en fråga.
-ja.
-Ska du va tsm med en bög eller ?


hahah ganska roligt, jag har aldrig träffat en kille som passar mig =) haha tror faktiskt inte det finns någon ! och om jag hittar någon som stämmer in på min krav (har ju utseedekrav med) då klipper jag han påengång !


Annars kan jag fan va själv, skulle aldrig palla vara tsm med någon bara för att, om jag ska leva rääääästen av mitt liv med någon, så ska det va en pangpingla ! ingen halvdant miffo som jag kommer lessna på efter ett år !


XOXO


Stephany- jaa. nå vet ni nån ? haha eller blire det jag och donald 4 ever ?




fy fan va dåligt jag mår.


tror jag börjar bli sjuk !
Fest på lördag som jag är bjuden på men vet inte om jag skuter i det, känner mig sjuk.. min hy är inte att leka med.. ser ut som ett äckle just nu ! funderar på att ha en spa dag.. kan verkligen verkligen beövas ! dra en 40 min sol i morron med tror jag !
Så får vi se sen om jag är med i leken igen !

Ewe tycker jag ska följa med ! hahaha "du är ju aldrig ful" jo.. du ska se mig nu alltså.


Ska storstäda hela rummet idag, måste i morron ska huset värderas och vill ju inte att det ska va stökigt när dom kollar på det, jag bryr mig inte ett dugg men mamma och ola gör. Funderar på om jag ska pejja mamma så hon får städa det. Vet fan inte hur man gör.

Jag är utan att överdriva världens sämsta flickväsmaterial.
-kan inte städa
-inte diska
-inte laga mat (får inte vara i köket själv)
-inte byta sängkläder
-jag har att ta i grejjer andra har ätit med.
-plockar aldrig undan efter mig själv.
-kan inte tvätta-


Och det här r ju bara delen för hushållet. Tänk om man va född som maddis, hon kommer bli världens bästa mamma ! kan allt som har med hush¨llet att göra.. (men hon är upptagen redan;)

Ja .. vad skulle geentligen det här inlägget hanla om ?? kommer inte igår, nu  blire ett besök på toa sen frukost! sen så ska jag ta fram alla spagrejjer, och sen blir det städning.. om jag gör det själv eller om mamma gör det vet jag inte..


XOXO


Stephany- en dålig en.

Familjen annorlunda.



Är lätt en av dom bästa serier jag sätt, men folk har tydligt delade meningar om det, att dom inte ska ha tid med sina barn att det är fel att skaffa barn och för att man låter en ungen välja mellan en docka och en bil så är pappan homofob,när han skämtar och säger ja du är iallfall normal. Pappan som sa det är ju än av dom bästa papprona jag sätt !!! han ska fan få ett pris för att han är så lugn tar hand om alla barnen och ser alla som "sina!" fast 2 av dom inte är det.  ja lista kan bli lång och jag ännu mer less.

Va är grejjen ??? alla 3 mamma är ju för fan hemma hela tiden ? ingen av mammorna jobbar ju, dom där ungarna har mycket mycket mer tid än vad jag har med min mamma som jobbar skit mycket !
Alla väljer välle hur m¨ånga barn man själv vill ha ? så länge man kn ta hand om dom, sen kan jag tycka att den där familjen i märsta är lite tattiga, bor med snart 10 ungar i en lägenhet, men ingen av barnen är ju vanskötta, tvärtom, när ungarna skriker och jag skulle vilja skicka ut den ena efter den andra säger dom bara till och kramar om barnet. Jag tycker alla föräldrarna gör ett fantastiskt jobb, när jag haft jamie en dag kan jag börja böla för jag är så trött och inte kan gå på toa själv, och jmaie är utan att öerdriva världens snällaste unge, dom här barnen har ju huur mycket enerie som helst !


Tycker alla sur kärringar där ute ska lugna sig, så länge inget blir ett problem för socialen och vi skatte betalare drabbas av att kvinnor i landet skaffar barn dom inte kan ta hand om, tycker jag att man kan skaffa hur många ungar man vill.. bara man vet med sig själv att man kommer göra allt för ungen och att man klarar det ekonomiskt.


Nu blir det gymmet, najs najs.. sen bär det av till tierp.


XOXO


Stephany- Omg.

Alltid Syster



Min vackra syster! Älskar dig, vi har alltid varann! Kommer alltid finnas, på något sätt!


XOXO


Stephany- Jag har det finaste ! syster-mamma

Snorunge.

När jag va liten, från att jag gick i trean tills jag gick i åttan va jag en riktig satunge, har aldrig hör eller träffat någon som va lika envis vild elak och störig som jag, jag va skit dum när jag gick i trean fyran femman, sen vart jag snäll i skolan, men guuuuud, jobbar ju med mina gammla läare och jag skämms när jag tänker på vad jag sagt till dom ! ahahha pratade om det förra veckan! SKrattade samtidigt som jag skämmdes, fick jag för mig en sak så va det så, flera gånger i matan fick jag sitta kvar för jatg vägra äta upp, jag gav mig inte, till slut när skolan hade slutat fick mamma komma och hämta mig, då kunde jag suttit där 2 timmar. Jag skrek svor och slogs, va helt galen spottade på min läare när jag gick i fyran, jag och maddis helvetesungarna ! haha min ena lärare fick hjärtproblem.

Mamma fick komma var och varannan dag och styra till mig, hon va den enda jag lyssnade på. Alltid när hon kom börjde jag böla, skämdes välle. Men dom flesta lärarena tyckte om mig, just för att jag va så egen, redan när jag va liten.. hade en egenvilja egna fudneringar och va duktig i skolan ! speciellt träslöjd syslöjd och bild =) fick sy kläder när jag gick i 3an fast man egentligen fick börja göra det när man gick i 6an-

Lärarna tror att det är darför jag ha så god hand med barn, för jag va så jävla odräglig själv så vet jag hur som små liven ska hanteras !


HAHAH




Tur att man ändras, lite iaf =)


XOXO



Stephany- är snäll nu !

helgen!



har varit super rolig ! festade i fredgas hade skit trevligt ! i går va jag och mathilda hemma hos malin och myste med vindruvor lite godis grönaser och dipp och 2 filmer =) pratade om allt mellan himmel och jord ! så roligt !!
Nu är jag hemma hos evelina och pratar om att alla är dumma i huvet ahahah !
Snart kommer sabina hem =) ska bli skit kul och se hur bruna dom är och vad dom har hanlat!
fudnerar på om jag sak träna idag.. har ätit massa godis och chips hemma hos ewe nu ! INTE BRA ! ¨åt frukost tillsammans med malin och mathilda så mysigt.


BTW
Jo jag går i skolan men jobbar på min fritid. alltså oftast jobbar jag efter klockan 2.

nu ska jag vara social med evelina... äta chips tycka synd om oss själva. ska välle kasnke träffa malin sen !
nej får se vad dagen har att erbjuda.

XOXO

Stephany- jaha.

Rast !

jobbar lite på fritids idag, först va jag till skolan och fixade lite grejjer sen kom jag hit =) fick ta rast på engång, men jag fattar inte varför man ska ha rast när man jobbar på fritids ? det är ju rast att jobba här, man leker med barn, pysslar och pratar!

ahahha =)

Nu skiter jag i rasten och går tillbaka istället mycket roligare att leka med ungarna ! Dom älskar mig !
Tvingade 3 ungar att gå på min rygg nyss ! så skönt utom när ena ungen skulle göra, den hopppppade hahaha!

XOXO

Stephany- Krogen idag!

känslig som man är !

Idag efter jag hade jobbat skulle jag ta bussen hem, jag hatar verkligen att åka buss, det är det värsta jag veeeet ! uff snuskigt.. men hur ska jag annars komma till jobbet, skulle ju kännas lite fel att åka taxi till jobbet och taxi hem hahah !
väl på bussen lyssnar jag på min ipod och tänker, så kommer det och sätter sig en dam brevi mig.. Observera att det finns en heel buss en heeeeeel BUSS. Jag börjar få lite smått panik.. tycker inte när människor jag inte känner nuddar mig.. men tänker att det ska gå bra.. så lyfter hon på armen, och en doft av svett når min nästa och jag börjar hulka, hon bara kollar på mig ocg jag trycker ner trynet i min halsduk! Nästa gång bussen stannade bytte jag plats! Känndes så oförskämt att bara resa mig upp så där efter jag nästan spytt ahhaha ! hon fattade ju att jag tyckte att det va henne de va fel på!

Men jag förstår inte varför människor ska sätta sig beriv en om det finns en heeeel buss, och om man känner personen men andra lixoM ?

Idag har jag som sagt jobbat =) gick jätte bra ! så mysigt !!! i morron ska jag till skolan en snabbis och fixa lite sen blire jobb på fritids i söderfors på eftermiddan, efter det bär det av till gymmet, sen hem mysa med jamie! sis ska vara barnvakt åt honom !!! så ska vi brudar dra på krogen ! HB så klart !

NU blire det two and a half men och mys med mig själv ! kan inte bli bättre!


XOXO


Stephany- bussar gå feet bort !

Beröm !

Idag har jag fått så mycket beröm ! åh vad glad jag blir! jobbade på mattisborgen idag, och dom va tydligen jätte nöjda med mig! så kul !!!
Sen gick jag till skolan för jag skulle jobba på fritids, och så kom min gammla lärare fram och sa jätte fina saker, hon tycker att jag är jätte duktig ! och att det märks att jag har koll på min klass, hon vill att om hon blir sjuk ska jag ta hand om hennes klass !
Sen gick jag till dagis för jag skulle prata med någon av mygganfröknarna, så sa karn jätte mysiga saker hon tycker jag sak bli förskolelärare !! och att hon och brittis gärna ställer upp som referenser tills när jag sak åka till usa ! och att jag är suktig med barnen !

SÅ såå sjukt kul att få så mycket beröm på en dag! och att man gör ett bra jobb och är omtyckt! Har funnits ett leende på mina läppar hela dagen!! inget idag skulle kunna få mig mindre glad =)



Sen vart det ju inte sämre att jag myste med jamie i morse sov hos fia igår ! har saknat henne så mycket !!!!!! go gumman ! (sover nog hos dig i morron med fia ifall du vill ha sov morron, säg till dagis att jamie börjar åtta så tar jag med honom ska jobba då) åh haha ha vart jätte förvånad när han såg att det va jag tog upp han när han sov och la han i fias säng, han låg och sov på mig =)


Snart blir det träning med emma ! åh så skönt har träningsveerrrkk ! på ett bra sätt !!


BTW

Snabba cash va skit dålig, uff skådespelarna va jätte bra och Joel kinnaman va lika snygg som vanligt och spelade mer än bra, men filmen i sig va jätte dålig, bland dom sämsta jag sätt, hela familjen ger den minus!



Nej nu ska jag ta på mig strumporna och ringa emma!
Nu kör vi ! ;)


XOXO


Stephany- happy !


kilimanjaro




FY FAN ni ska se finnen jag fått i minpanna ! inte någid alltså !! lika stoor som ett berg.

en unge på skolan står och kollar på mig, lääänge sen pekar han i min panna och frågar:
- vad är det där.

Jag svarar inte och hans ögon blir stora som tefat !
- DET ÄR EN FINNE.

ahahah
hade ju inte direkt missat den ;)


NU måste jag skynda mig. Ska åka in till stan nu för bioooo !


XOXO


Stephany- good day.


Å fy fan

ÄR på jobbet nu, har rast. Jag har varit rastvakt, jag kar ramlat i en södriva så snön har runnit längst myntinkastet, kallt, mina kläder är halvblöta, och jag har spelat fotboll med grabbarna, jag ramlade över en liten kiddo, (stackarn) efter ett tag vill en annan unge inte va med längre, han tyckte vårat lag fuskade.

Barnen tycker jätte mycket om mig! det är så kul, alla tjejerna vill hålla mig i handen så det är alltid minst 5-6 tjejern so följer efter mig haha =) idag har lärt oss matte, va lite svårt att lära ut saker, jag menar för mig är det självklart att dubbelts så många av 3 är 6, men försök förklara det för en 6 åring ! men vissa förstog, andra inte.. satt där med kitor, och tog dit och la bort och va pedagogisk den duu =)

Snart bär det av till gympasalen för lek med ca 25 barn. Som har bollar. hahaha kan sluta illa säger jag ! i morron fick jag jobb på mattisborgen med ! fy så roligt !!!! ska va först där sen till fritids här i söderfors =)



Nej nu ska jag bosätta mig i torkskåpet.
Mitt ass och rygg fyser en aning!


XOXO


Stephany- sooloong


Human.

ojoj kollade statistiken, det går fort ! roligt att folk tycker att det är roligt att läsa om mig.

Kollade nyss på spårlösst försvunnen ? kan det hetat så ?
iallfall satt jag och bölade för mig själv. MOAHAHHA så jävla gay ! men jag kunde inte hålla mig. ska inte gå in närmre vad det hanlade om eller det vanliga person söker någon person hittar.
Men det va jätte fint.
Jag är i vanliiga fall inte ett ugg blödig tål det mesta, men när det kommer till att människor har det dålig eller är fattiga så kan jag bryta ihop, jag är lixom över human ? har fått det efter mamma! sis är likadan. Vi båda ska adoptera, vill starta barnhem skänker pengar, och i försätnningen kommer vi INTE fira jul, just för att jag mamma och jennifer inte vill stödja hysterin kring julen och finnas för dom som inte har någon, jag kommer vara i usa nästa jul men mamma och jennifer ska hjälpa till på ett härberg!

Det är att vara human, att bry sig och hjälpa till, jag gör så mycket JAG kan med att skänka pengar och har massa planer för hur jag ska kunna hjälpa andra ! Vill starta en insamlings organisation ! ja det finns massor att göra. men som sagt. ingen kan göra allt men alla kan gör något.


NU till lite roligare grejjer.


GLAMOUR har ju veeeeerkligen gjort en insats det måste jag säga! jo vet ni denna bild ska föreställa en överviktig kvinna eller ja tjock. Tjejen på bilden är jätte glad att hon äntligen fick vara med i en tidning och vara en förebild för tjocka(överviktiga kvinnor???


Men lilla hjärtat ? är du dum i huvet eller ??

1, DU har tanga på dig och får inte ens kärlekshantag? jag ser ut som en fucking kassler i liknande trosor.

2, vilken del av din kropp är tjock ???????

3, den däär lilla lilllaa valkliknade saken på magen är skinn.


OM nu endå tidningarna ska gå ut med att ha överviktiga modeller eller vad man ska säga. så ta en brud som är fet.. den här tjejen ser sund ut. som en helt vanlig kvinna med lite mer otränad mage ?? Man ser ju tillochmed revbenen på tjejen ?

(vill bara obsevera alla om att jag bara hört om denna artikel inte läst den själv, så ifall jag fattade allt fel so?)



fortsättning med Sommaren med göran


XOXO

Stephany- jaha ?



lalu.

Denna vecka finns det mycket planer, jaa da i morron är det träning först sen bio, sen på onsdag är det praktik på dagis ! såå såååå mysigt ! och 2 timmar jobb =) på torsdag ska jag med fia till dagis  och skola in Jamie, saknar dom så mycket !! sen kommer mathilda, sen fredag lördag är det fortfarande oklart men mathilda jag pelin och peo ska ut, dock är i oens om dagen.

Jag ska jobba ihop mina öl, jag ni hörde rätt, jag ska tapesera hos peo i hennes nya lägenhet.

Jag citerar-
Ja då ska du få jobba.
hon menar att det kommer kännas, att jag ska få slita.
Not najs, men va gör man inte för sina vänner ¨-en ute käll host-¨  haha ;)'

nu blire spårlöst sen sommaren med göran fy faaan vikken rolig movie ! sen sooova =)

XOXO

Stephany- glad.


Joel Kinnaman



Jag flickor vad ska jag säga, Han är på allas läppar just nu, i allas drömmar och i alla bra filmer, han är helt enkelt allt. Jag är kär, helt kär alltså. Jag har tagit bort alla filmer jag har med honom eftersom jag mår skit efter jag sätt dom, så kär är jag, jag hatar tjejen som är med i Johan Falk filmerna som är tillsammans med "Frank", för att hon får hamla med den snyggaste karln i världen.

Hans röst, hans ögon. HANS ALLT ! snäll skjut mig. hahahaha


Sitter på jobbet nu (Bruksskolan)
Och mamma smyger in.

- Men HAHAHHAHA nu kom jag jag på dig din tönt!
- Emmhh. DU TYCKER JU OCKSÅ HAN ÄR SNYGG!



Kollar på kortet suckar djupt och aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Mamma är också kär i honom. hahaha
I morron ska vi på snabba cash, familjen asså. Jag vet inte om jag kan närvara. Det kommer göra så ont !



HAHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHA
Jag ska in på psyket.


XOXO


Stephany- Vill du gifta dig med mig ?

Ljuva morgon.

sitter nu och fösöker piggna till, lyssnar på winnerbäck elegi, det lär ju verkligen va världens bästa låt !

Syskon alltså jag säger då det.
Idag för ca 15 min sen så började jennifer och jag tjaffsa.'
Hon hade tagit min tröjja utan lov, vilket inte är ytterst ovanligt, jag menar jag tar grejjer av henne med. Men dock inte kläder, jag kan inte direkt ha S.
Nu gapar hon om att jag tagit hennes nylon strumpbyxor. Ja för familjen Parvianen/hedström äger bara ett par.
Naj snarare 1000 par.

NU blire borsta tänder men först kolla FB. Mitt liv ? mycket möjligt.

XOXO

Stephany-inte så sugen på skolan.

BTW



bjuder på hetaste bilden på mig ! wihooo! marma i sommras.. eller förra ??
nu blire sova med two and a half men. så sjukt grym serie. precis i mink smak!!
jag ska bli som Charlie, eller ja.. den där delen med att va full och rik, att ligga med massa brudar ligger
välle inte riktigt i mitt intresse.

så.

sov gott eller nått sånt.

XOXO

Stephany- OMG

MINA VÄNNER och ICKE VÄNNER.

Det finns tydligen ett intresse av mina åsikter och tankar.

Nu är det många som frågar om jag kan låsa upp min gammla blogg, men det kommer icke att hända (sorry) så jag startade en för allmänheten, jag är en sån där man inte kan leva med. OCH heller inte utan.

Men jag klandrar ingen.


Min blogg fick heta ettpaketblåbär.blogg.se fint va ? det a det första som jag kom att tänka på.


Och stavningen kommer suga lika mycket som förr, om inte mer. NI vet varför?!

XOXO

Stephany- the best one.

RSS 2.0