Som sagt.

Somnade jag.. vid ? 5 om inte sneare och har vaknat kolla på datorn.. somna osv. sammalagd sömn ca 3 timmar.. Blir inte bättre av att mathilda ringer och väcker mig, (sekert en god tanke) men vi börjar skrika, jag blir äckligt förbannad över mathildas attityd och hon blir förbannad på mig ja för minst 25 grejjer. Så nu har vi kommit fram till att vi inte ska umgås ! Roligt va ? Första bråket vi har på va är det 5 år ? och det fixar vi inte..
Nej.. pga av som jag alltid säger, jag är för svår, folk fixar inte de ! det ska disskuteras hur jag ör hela jävla tiden, känns som att vi inte pratar om något annat än mitt beteende. De är ingen som tänker eller undrar varför, eller bryr sig om det. Nej nu är det slut på att umgås med tjejer, jag har försökt men det går inte.. Jag har inte lust att umgås med någon, utom sabia och emmah.

Och jag tycker verkligen om mina tjejer, det gör jag.. för mycket, men dom kan inte acceptera mig.. och då kan dom inte tycka om mig heller. Så därför är det välle bäst att låta allt rinna ut i saden och hoppas på att antingen accepterar dom mig och vi hittar tillbaka eller ..... `?


Nu ska jag börja fixa mig !!


XOXO



Stephany- känns som att folk som finns omkring mig är som domino brickor, faller en efter en.

tack !

I fredags (midsommar) pratade jag med en av ewes gamla jobbar kompisar, en skit mysig tjej (äldre visade det sig) skit snygg. Smal skit snygg i håret, och så vackert leende.. Hon va 34 tror jag, och har 2 barn.
Jag trodde hon va 24!

Jag fick komplimanger av henne som jag aldrig fått av någon! Jag vart generad hahah ! Hon sa att jag var bland det vackraste hon hade sätt om inte det vackraste, att jag hade så fint hår, underbart leende, fina ögon och kinder!att alla andra som tyckte något annat bara va avensjuka!  att mitt namn va hur fint som helst, hon öste komplimanger över mig i sekert 20 minuter !! Jag höll på bryta ihop.. Jag brukar inte ta åt mig, oftast får man komplimanger av killar som brukar vara mindre smickrande, typ snygg röv du har eller snygga pattar. USH !

Vart så sjukt jävla glad att jag bara satt och log som aldrig förr !! SÅ jävla kul att det finns tjejer som kan ge andra tjejer komplimanger, verkligen GE. För att göra det krävs det verkligen något.. Tydligen.. det kostade henne inget men fick mig att le som .. ja aldrig förr ?? Fler borde göra de. Jag är förjävla duktig på att ge komplimanger.. Men som ni vet är jag välle bra på det mesta.. Iallfall saker jag värderar.




Jag vill bli som henne när jag blir äldre, det strålade om henne ! Och hennes leende, hon smittade av sig !!!



-----------------------------------------------

Dåligt på sov fronten.. Ska försöka bättre nu..
Shopping i morron med sis och hennes kille, jag ska tvinga han köpa lite nya kläder!! han har sån stil som jag vill att killar ska ha , men han måste utveckla lite (allt enligt mig) så i morron blir det valbo och gävle för shopping och lunch ! mysigt..



nyårs bild !



XOXO


Stephany- så mycket ger så lite !


underbara dag

MAHAHHAHAH !


just i denna stund är jag arg.. Inte skit arg uta mer så där arg så jag blir elak. Men så är det alltid.. Idag har mamma och mathilda bidragit till att denna usla dag redan blivit ännu uslare ! SKÖNT.

Utan mammas strålande humör hade dagen inte kunnat toppats av mathildas idioti. Det är så skönt att ha människor omkring sig som man mår bra av-
'

Nej nu ska jag inte vara sån, mamma är ivanliga fall jävligt bra, även fast jag kan tycka att det va ett tag sen hon va trevlig eller gjorde något snällt. Bitterfittan ahaha !

Ja och mathilda som brukar vara den vän jag värnar mest om har tagit til lägns ner på listan jävligt snabbt. för att komma tillbaka krävs då en ursäkt.




NU ska jag fortsätta ligga inne på mitt rum, vänta att på att mirakel ska hända. Kanske att jag plötsligt börjar må bra igen drar upp rullgardinen och möter morgon solen med ett leende. Nej knappats.


Jag ska läsa min tidnings jävel.. fibrilt försöka sova och spendera ännu mer pengar. Alltså inte en alltför ovanlig dag.


- vara osams med någon ! CHECK
- inte kunna sova somna (återstår att se)
- Överdrivet varmt inne på mitt rum CHECK
- Gå in på nelly och spendera CHECK, dock ännu mer.
- Skrikit och gapat slasch blivit gapad och skriken på CHECK


MOAAHAHAHAHAHA

Jag hatar att jag älskar att veta att allt bara går åt helvette. Men det kunde ju varit värre..



-  Vad nu det skulle vara.




XOXO



Stephany- just shooot me.


jag mår illa.

Inte så konstigt heller när jag har ätit ett paket med geisha, nu ligger det med andra ord ungefär 47 sånna papper i min säng ! jag vill göra något.. eller neej ? jo.. neej ? vad .. orkar inte anstränga mig.. vill rå om min familj och kolla på film.. vill vara full.. jävla fint för själen, slippa behöva tänka !! mahah.. skulle mamma se att jag skrev sp skulle jag få en flaring ;) jaha.. skulle vilja ha en tidning iallafall.. men jag orkar verkligen inte gå till ica, vill inte visa mig !! måste städa rummet med. VILL SOVA men kan inte, vill så jävla gärna sova uttttt. Enda som behövs r en famn ochen film sen slocknar jag. Men som sagt, dååligt på den fronten. jävligt underskattat att någon att sova brevid, bästa som finns , mysa!

nej jag lär styra till det här.. vet inte riktigt hur ! att shoppa och vara full funkar lixom inte i längden tror jag.. verkligheten knackar ju på.

BTW fick jag mina betyg idag !! mina lärare är farcinerade att jag har "så" bra betyg eftersom jag gick halva ettan och typ några veckor i 2 och några dar i 3an, har välle typ närvaro på ca ett halv år och ett halv halv år från hela gymnasiet ! kunde faktiskt fått ett helt slutbetyg men orkade inte bry mig eftersom jag ska plugga om helt och hållet !!

gick ut med

7 st IG (egentligen 2 minus, men en av mina lärare är ? pzykisktsjuk! har gjort dom kurserna och tentan, men innan hin slutade satt hon inte mina betyg och materialet finns inte kvar, fick tenta om den 3 kursen jag hade gjort hos henne redan, hade det här varit usa hadejag stämt henne!!!)

information och layout A
datorkunskap
trafikatutbildning
idrott och hälsa A
Matematik A
Naturkunskap A (skulle tenta till ett högre betyg med orkade inte, ett av mina bästa ämnen :)
Svenska B


10 G
administraion A
arbets miljö och säkerhet
engelska A
små företagande A
branch och prodct A
försälhning ocg service
Arbetsmarknad för turism
marknad för turism
turism
turism- natur kultur och miljö

7 VG
Etisk verksamhet
Näthandel A
samlevnadskunskap
rättskunskap A
Svenska A
Turism och resor
projektarbete


2 MVG
komuication
Religonkunskap A

och streck i
småföretagande B
Men där hade jag chnaser till HÖGT betyg men lämnade inte in något.


Vissa betyg skulle jag ha haft högre i.. om jag hade orkat. Men jag är nöjd.. Jag tentade upp 10 av ämnerna på 3 veckor!


nu måste jag hitta nå något innan jag kreverar.

XOXO



Stephany- trött .. trött

idag.

trött som tusan, somnade vid 5.. om inte senare och vaknade flera gånger tills 11 . så har välle sovit ca 2-3 timmar. Men det funkar. får sova lite middag senare.

I¨går åkte jag och sabina och shoppade i uppsala, vi ska på fest hos pascal i helgen och vill ha något SNYGGT på oss !!! sabina hittade såklart hur mycket fint som helst. Allt sitter som ett smäck på henne ! Jag kom hem med en ögonskugga från make up store, ett par jenas ett par byxleggings, 2 par trosor. Va less att jag inte hade hittat något så drog in på nelly en sväng och beställde, en lång klänning, ett par skor, ett svart fodral, en rosa puffklänning och ett par lack leggings och ett par andra leggings !!

Jag skulle ju sluta shoppa och har varot duktiga med att inte shoppa på säkert en månad ;) Men tyckte att jag kunde unna mig lite nu.. av någon anlednings ! hahah ! men vet fortfarnade inte vad jag ska ha på mig i helgen !! sabina tycker att jag ska ha mitt spetsfodral ! men får se! ska passa på att hälsa på folk när jag är i sholm med !! sabina också victor och linda ! om dom har till vill säga. Nu blir det vg lasange sen sen lunch ! och sängen hela dan !



XOXO



Stephany- trött ?

Jag trodde jag hade glömt.

hur ledsen jag kunde bli förr, dom senaste månaderna har jag inte riktigt vart så ledsen.. Jag har lixom inte varit någonting. men mer glad ??

svullna ögon, klockan halv 4 .. kan inte sova.. kommer inte kuna sova på några timmar heller. Du va mitt allt. Hela min värld. Du va den som fick mig att må bra, skratta , se framåt, le , älska... Du va också den som fick mig att gråta som aldrig förr, vilja dö mer än något annat. och hata.. för att jag visste, att den dagen du skulle lämna mig skulle hela jag dö.


Tills i natt trodde jag att jag hade glömt. hade accepterat. Hade vant mig. Hade gått vidare.
Jag kommer aldrig satsa igen. De är inte en klyscha. För jag skulle aldrig kunna utsätta mig för det här igen, jag förstår inte att andra kan göra det, för då kan man inte ha känt så här som jag gör nu.


Jag visste verkligen, från början, jag gjorde verkligen de.. och jag chansade. Jag chansade..


XOXO


Stephany- en oavslutat kapitell.

majue.

Ush trött som tusan ! fixat naglarna bra snyggt ! i morron bär det av till mathilda i barbo.. myysigt !! sen lire lövsta på lördags men brudarna .. ska bli trevlans ! aldrig varit där förut. idag har jag och p vart ut till hans stuga , han skull fixa lite i åt glass =) sen åkte vi till hans mormor jag skulle plocka prästkraga !! alltså den tanten är det sötaste jag sätt ! en riktigt riktigt mormor !! hur trevlig som helst !! ler massa och pratar !! jag skulle kunna ta md henne hem i en liten låda, och pytteliten är hon med ! så i morrn blire att binda krans !  hunnit med att sola också =) så nu är man brun och fräsch igen !!



akryl ganksa långa med oragnge guldig korall aktiga färg på nagellacken som jag bara målat tipparna med !! as nöjd !!


XOXO


Stephany- midsommar !

men dra mig på en liten vagn jävel.


Jag på studet kortet ! vart nöjd =)



allt är så konstigt, finns lixom ingen riktigt klarhet i något. allt kommer bli bra.. det har jag fått höra nu i flera år och väldigt mycket dom senaste 8 månderna, och jag trodde på det, jävligt mycket faktiskt. Men kom sedan på att det finns kvinnor som blir stenade och tror att det ska bli bra, att det finns barn som svälter ihjäl och hoppas på att det ska bli bättre, jag kan fortsätta i all evighet om hur mycket folk lider och hoppas, att det ska bli bättre, men det blir inte det, inte för majoriteten. SÅ varför skulle det bli bättre för mig ? jag som har mat på bordet och tak över huvet som det så fint heter ? Som bor i sverige där jag endå kan säga att der funkar ganksa bra, sen att jag har massa åsikter om hur landet styrs bla bla hör inte hit riktgti just nu. Dom säger att hoppet är det som lämnar en sist. Men jag tror fan inte på det, det känns som att det är lite tvärom.. Det förtsa som lämnar en är hoppet, när man inser att allt är dömsdämt över går man till spriten, efter det när man är nykter och inser att allt bara är pest och pina väntar man snällt på att få avlida.

Ja och så är det jag tycker så jävla synd om mig själv ! för att allt är så jävla dåligt. känns som att det enda jag har just nu är pengar, och det tackarna jag gudarna för annars hade jag hägt mig i strygärnet rakav ! men skulle va trevligt att få sova brevid någon, få ett fint sms, eller att någon kommer hem till mig när jag bjudit hem dom på typ middag. Ja en litteen grejj av tusen saker som gör att vardagen är allämt jobbig.



OCH jag har försökt förändra mig, OJA oja så mycket, på det planer som jag fixar lixom.. Att inte bli så arg, att försöka ha överseende, och det där jävla överseende ? vafan vem kom på det ? VEM ? så jävla dumt. "överseende" men att göra en annan människa ledsen genom skit saker så ska man ha "överssende!" .. Det kan jag ha ! absolut.. Om det finns en jävla bra anledning. Just nu är jag så jävla ledsen så jag kan spy, och vill bara ringa någon.. Emmah.. för 3 gången idag och 20 gången denna vecka.. Men hon ligger och sover ! eller hon har iallfall inte tid med mig,, Och det kladrar jag henne inte för tvärtom.. eftersom hon är den enda som angaerar sig i mig! vem ska jag ringa ? den som jag tror inte vill umgås med mig (som vanligt) ringer den 3 och bröttar det för att hag är ledsen ocg får en utskällning att jag är dum som tror det, och bli irriterad.. Jahhaaa.. hm, ja men den 4 som har sagt att vi ska ses i en vecka nu. minst men inte haft tid. Skitit i de, mja, nej.. eller den 5, 6, 7 ... som inte lyssnar..

Ska det vara så jävla svårt FÖR mig att hitta en kompis jävle som bara kan hålla käften sluta skrika på mig inte ha tid med mig och bara lyssna. En mysig kille som vill sova brevid mig?
NEJ NEEEEJ, då måste man ändra sig och hålla på äckla runt för att få sova brevid någon !


DÄR HAR NID ET ! varför jag kommer dö själv.
Det här är inte teorier.. det är fakta !


Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv. I "hopp" om att jag får kasta in handuks jävlen snart och flyga vidare.. Va gör jag här lixom ??


XOXO




Stephany- piz !


ajda.


Bild nu.. frustarion.

kom på en grejj.. Jag har ju inte velat skaffa nå jobb för att jag tänkte att jag skulle va hemma och göra mssa massa roliga grejjer i sommar. MEN alla jobbar ju ALLA, utom jag.. Jag har sån panik. VAFAN gör man när man är ledig. Har lixom jobbat sen jag varit 16, och inte bara på sommrarna utan i veckorna och ibland helger med. VA FAN GÖR MAN, sabina jobbar, malin börjar jobba snart igen, maddis jobbar, mickan jobbar , pontus jobbar, mathilda jobbar, pelin jobbar, ALLA JOBBAR, den enda som är ledig är eve men hon har ju massa annat för sig.

Så här sitter jag, rastlös som jag vet inte vad och önskar att jag hade tagit åt mig lite jobb.


XOXO



Stephay- det vaa ju dumt.

today.

Har absolut inget vettigt blitt gjort, eller jo att jag bytter soda stream grejjen. Sen har jag och sist kollat på massa wallander och beck. Googlat och au pair och boobies. Har iallfall hittat stället jag ska göra dom på, och blir förmodligen i slutet på augusti.. Har alltså bestämmt mig. Dock kan det bli senare eller tidigare ! vet aldrig med mig !! hahah ! så kollat runt på massa olika forum, har ifs kollat maaassor förut men om en annan klinik ! Kollat på massa bilder olika inplantat hög ,medium,  låg , runda , droppformade ? koksalt eller silicon, eller altenativt "trögflytande silicon" gelehallon. Tror det blir medium , hög, runda gelehallon.. Alltså att dom är höga mot halsen, runda ut mot kanten och utåt..



Fast lite rundare på sidorna.



sånna vill jag ha =)

Bilder google.se

Men vet inte hur jag ska göra med hög profil eftersom när jag tar på mig BH så får jag tuttarna i halsen påengång.. men har sätt bilder på tjejer som har lika boobies som jag och det har blivit bäst när dom tagit hög.. Men får se va kirurgen säger !! har väldigt runda tuttar redan. Vill bara lägg i så formen är kvar tills jag blir äldre, vill kasnke bara ha max en st större. Kanske lägga i 200 cc, eller mindre om man kan ! Har D nu redan. Måste ju börja investera i utseendet, jag vill behålla som jag ser ut så länge jag kan ! vill lixom inte ändra något bara att det ska finnas kvar !!

 

Nu blire two and a half men och sen sova ! i morron blire annat så finns det nämligen saker att göra !


Argh !

ush kan inte sova.. nej nu ljög jag .. det är det enda jag gör men så dåligt. Sover typ 14 h per dygn men vaknar hela tiden drömmer konstiga drömmar, och gud vet inte vad. I natt va bland dom absolut sämsta på länge, allt måste vara perfect för att jag ska kunna sova bra.. en lampa tänd, alla dörrar stängda till garderober och så, det måste vara svalt men endå ska jag ha 2 duntäcken på mig ett har jag under huvet som går ner mellan loren och det andra över mig. Jag tycker om att ha lite tyngd på mig när jag sover, och takfläkten vill jag inte ha på hela natten eftersom jag blir så torr i ögonen och den låter. Sen kan jag inte bara blunda och somna , jag måste somna för att jag är trött, av mig själv. OCH datorn måste vara igång, men nu på slutet har den börja stänga av sig själv.

Va så mycket lättare förr när man fick mysa in sig i en sstor varm famn och få en puss i pannan med en film ! slocknade som ett ljus då.. Har blivit erbjuden sömtabletter men jag vill lära mig att sova själv. Men nu örjar jag bli frustrerad. Jag sover hela dagarna men är så sjukt trött endå.. Nej det är inte för att jag sover för mycket utan för att jag aldrig kommer ner i djupsömnen.. Jag vajjar lixom där i mellan.





Ush är så rastlös. Vill verkligen göra något men vet inte vad. Vill så mycket , vill bara prata ut med något.. och emmah är den enda som finns, tycker synd om henne.. håller på skriver till henne hela dagarna.. Och mamma. Hon är den enda jag kan lita på nästan fullt ut. Jag litar inte på någon.. Och jag märker mer och mer varför. det är ingen som känner mig, och gör inga ansträgningar heller. Ibland , eller ganska ofta nu ! önskar jag bara att  jag va som andra, kunde lita på folk , inte va så principfast , att humöret va bättre, att jag gämt tror att alla har baktankar med saker mot mig, speciellt när som är snälla. Att jag går och väntar på att något dåligt ska hända.
Jag är lite rädd för att må bra, eller mycket rädd. För det gör så jäävla jääävla skit ont att ligga på toppe och ramla till botten.


Nu väntar jag på att mamma ska komma hem och vägleda sin vilsna dottern , bli lite arg ! säga åt mit att sluta upp med dumheterna, säga att det blir bra och att jag inte kommer dö ensam.. Fö det är det nya på tapeten.. Jag är verkligentvääärsäker på att jag kommer dö helt jävla själv. Inte bara dö, utan vara själv. Om inte ens tjejkompisarna fixar mig.. Vem ska göra det då ?


XOXO


Stephany- Jag kommer dö ensam.

jaha.

Måndag, hela förmiddagen gick åt att försöka komma på något att göra,vi börade prata om midsommar, och det slutade med att jag satt på 5 bussen hem ! Dåligt tålamod idag. Men efter lite somn och mat känns det bra igen =)

Nu har jag hittat lite nya taahm men avsnitt som jag ska kolla på !! spännande ! i morron blir det nog solning på gymmet, och sen stäääda rummet följt av lite samtal som ska ringa och kolla lite vad jag kan göra i usa !




Vart en suuper spontan utgång i lördags ! va trevligt men vart kastrullfull ! hahah emmash kille å hemma försökte lära mig ragga ! gick välle så där haha ! Va en kille som kom fram och sa att jag luktade gott och hade jätte gott shampo ! det gjorde fan min kväll ! älskar ju att lukta gottt !! se spydde jag 2 gånger på natten och 2 gånger dan efter av bakfylla ! maddis skulle dricka shots ! usha !! va hem till henne och jesper i deras nya hus ! huur gulligt som helst ! jag åkte dit på natten efter krogen ! sen dan efter satt vi å kollade på massa beckfilmer och käkade massa skit !!

Så vart inge kyrka :/ men lära kolla upp tider när dom har gudstjänst först ! sen åkte jag hem till sabina å sov där, vi lagade mat ! bakpotatis och kycklingröra med sallad ! va så jävla gott , fyyfaan !

XOXO


Stephany- ja man kan ju börja fundera !

Lördag !



Bjuder på 2 halvtaskiga bilder ! idag blire röda läppar , cherry kosta och beriga jenaslegging med min svarta stoora balenciaga väska och bruna coverce! hot säger jag !

Ska hem till mali (persson) och mysa med henne och ewe ! dom ska ha en "fetdag" alltså äta massa massa ! men jag vet inte om jag bangar på det eller hänger på !!


Mamma har iallafall fixat jobb till mig ahah ! rolig ! hon tycker att jag måste börja ta lite ansvar tror jag! och spräcka min bubbla och inte bara lalla!  Hon och tjejjerna på hergårn och käkade midda och drack lite vitt, och en som är chef där över någonting känner ola, så då tog mamma personalchefens nummer (tror jag det va) och nu vill dom att jag ska ringa =) Jag har haft kompisar som jobbar där, och det är slitigt som tusan ! jag vet att jag skulle fixa det, jag älskar att jobba ! men jag vet inte om jag vill ge upp sommarlovet ! ska prata med tjjjerna å höra vad dom tycker !!


XOXO


Stephany- "en vän som du borde alla ha" älsakrey

home !

kvälle har vart trevlig, men inte sp mycket mer, hartan gick jäävla fort, sen avrt det snack om efterfest men det doog tydligen ut! så  u liggerjag här, har pratat med evely ikväll !faan och och mandy så jävla mysiga. !!! tjejjer brykar jag inte tycka om men dom ligger bra till !


n blire

trummmmmvirveell !

two and a half men och mackor =)


XOXO


Stephany- ge mig du !

fiesta !



med dom vanliga till det vanliga på det vanliga och det vanliga !


alltså festa med sabina robin och perra till gävle på hartan och festa å dricka öl !
Länktat efter det ! va såå länge sen ! för oss !!

ni vet vart ni hittar mig !


XOXO


Stephany- love ya !

news..

bad ?

Ja, hade som sagt möte meed au pair argenturen, OCH som vanligt har oturen varit framme (URÄKTA ORDSPRåKET) men rövknullat mig totalt! du f¨r inte ha ätit medicin under minst 1 år. På alla andra pukter stämde jag in till TUSEN (och snart på körkortet med).

Så i tisdags drog jag till tierp och grät loss. Men pratade med pappa nyss och han vill helst inte att jag ska bo hos en annan familj, han tycker jag ska börja plugga, så han har sagt att jag får ta hans lägenhet i calefonien den jag och H skulle få, plus bilen, en merceders. eller hur det stavas.. han flyttar till alaska i september, så börjar jag kasnke plugga istället. Men saker är den att jag verkligne verkligen vill jobba som barnflicka ! han skulle kolla me sina vänner ifall någo av dom behövde barnflicka, men jag vill lixom komma till en random familj ! men som mamma och pappa sa, det finns massor av annonser i tidningar så kasnke åker ner i septmber och letar så !


Men därför funderar jag på att stanna några månader, jag skrev ju förr att jag skulle göra en sak som kostade 38 000 ! jag tror att fattar att det är att operara brösten, har funderat på det några år och tror att jag ska göra det ! inte så mycket strörre, mer för att behålla formen !men har inte riktigt betsämmt mig!


nu blir det lite music och sen hem till robin för en kväll på hartan men sabbe och perra !


XOXO



Stephany- kul :)

tooday

Dagen börj'ade men att jag seriöst höll på att avlida, va så trött när klockan ringde och det va dax att bege sig till akkis för att malin skulle ta bort sitt gips, tog ett ba tag innan jag vart pigg, men sen började vi driva ! hah va folk skrattade åt oss ! och vi skrattade !!!

sen vart det lunch på cupido ! fyfan så fint, faktiskt det bästa stället jag ätit på ! synd att dom inte har en mysigt resturang.. Vart shopping för mig ! på par jenasleggings ! ett bar beiga och ett par svarta ! en suuper bra inpackning ! dock inte prövat än men aldrig fått några dåliga omdömmen, ett läppstift efter som mitt jag köpte för typ 2 veckor sen är slut!!! oh ett nagellack, vart en brun mascara med =) LIte nödvändigheter.

Sen vart det hem sova middag, tillbaka till tierp hem till fia för tjejgrupp, fias gudmor är dramateruapeft (hur det nu stavar)  Det va spännande, olika övningr och skit gott fika ! Kanske går nästa gång med, saken är bara den att det känns som jag tar all uppmärksamhet och att dom andra tjejerna inte får ut så mycket av det eftersom jag pratar så mycket, så klart väääntar jag tills det blir rätt tillfälle och ingen säger nått, men jag tror om jag inte är med måste ju dom andra börja prata och det gynnar ju dom =)

Sen efter det vände allt.Humöret på 3 röda. det fins sin anledningar me inte så starka.. men så är jag, tycker jag om någon blir jag lätt besviken och jag kan lixom inte bara flyta med, får se hur det blir med allt nu ! känner bara att jag vill shoppa och vara själv.. samtidigt som jag känner att jag behöver närhet och tryggeht.



XOXO


Stephany- det är inte alltid lätt att vara jag !

I need to believe




Jag har bestämmt mig för att börja gå i kyrkan, jag och eve har tänkt på det ett tag men kommit fram till att vi ska göra det, jag behöver det känner jag, har alltid har kyrkan nära mig sen jag va lite, gått på alla möjliga aktivetieter där! och alltid trivst, jag  vet inte om jag tror längre, när jag va mindre va jag troende, då bad jag varje kväll !! jag gör det ibland, inte så ofta men jag behöver något, och jag kanske hittar det i kyrkan ? lite hopp och trygghet, tro att det finns något bra. !?



XOXO



Stephany- kyrkan på söndag !

Lalu

nu närmare det sig, snart ska jag sitta fastklistrad vid datorn och ha möte =) pratade med pappa nyss och han ska flytta till den delstaten jag kommer till ! alla som jobbar för honom som är under25 ville jätte gärna träffa mig !! ahhah dom va så förvånade att jag va blond! och vart sugna när dom hörde att jag va svensk haha ! Är ju fint att vara nordisk i usa!

ska in på forumet nu, svårt sånt där med datorer ! NU kom jag i spännande !! åhh gud så jävla glad idag !!!


XOXO


Stephany- allt kan hända !

Måndag.

Nu blir det sista delen av plugg sen är jag klar ! underbart ! annars ver jag inte vad dagen bjuder på ! försöker få med ewe på lite mys och film !!! guuud har saknat henne så jäkla mycket, och hennes skratt ! Så jävla underbar person !!

vill sola lite solarium med, färger lixom släpper känns det som ! I morron är det till skolan kl 13.00 och tenta sen ska jag plugga klart en grejj med Carin som jag hade missat ! =) sen på kvällen är det au pair möte, det börjar bli nära nu ! lite skrämmande att det lixom blir av !! jag har ju alltid kännt det men nu börjar det verkligen bli på allvar !!

måste planera min sommar nu.. har så jävkla mycket jag ska hinna med.
 
nu midsommar, blir förmodligen tyskland då !
ska hinna till mormor med!
sen besöka victor och linda i sholm ! el om dom vill komma hit eller både och !
sen fest i sholm med sabina och linnea
sen efter ett tag gotland,
sen efter det göteborg
sen efter det har pontus båtfest
sen efter det magaluf
efter det USA


Och mellan där så ska jag hinna med träffa alla tjejjerna krogrudor, KÖRKORT , fika med alla gå på massa möte om usa, bada ha sommarlov lixom.

Varje dag kommer jag ha att göra, så i morron blir det till att planera allt !!



NU PLUGG !


XOXO


Stephany- jaa.


Lättad.

Pluggat klar för idag om stressen har släppt, vet inte om det är för att det här är det sista från gymnasiet eller för att jag faktiskt uppskattat det jag pluggat med, älskar att plugga men bara roliag grejjer, nå jävla datakunskap och skit tycker jag inte om ! men det är för att jag inte förstår !!!

MEN en grejj kvar i morron en stor grejj sen lite repetion om bokföring som jag ska tenta på tisdag, sen är det hasla la vista gymnasiet !!! och HEJ högskolan men det dröjjer.. MÅNGA ÅR !


Kan inte sova.. Kan typ aldrig sova själv på nätterna... måste ha någon bervid mig och det va länge sen, sist i påskas, innan det.. haha typ november! det där med närhet har det varit snålt med dom sista månaderna, funderar på om jag ska ta det till nästa lever och köpa et isället, googla ! "manlig närhet tack" hahaha !nej lite för kräsen för det jag, men mysa är så jävla underbart och jag vill gör det, åhh bara kramas eller somna i någons famn.. någons låter ju lite dumt, vill så klart att det ska vara med känslor i bilden åt ngåot håll en kompis att man är förtjust eller kär! tror ju mer på dom 2 första alternativen för det 3 ligger väligt långt borta ! SOM SAGT!

Ja har au pair möte online på torsda, nu börjar det rulla mina vänner, det drar ihop sig och jag är taggd! men kommer verkligen dö utan mina hjärtan. Men är det riktigt vänner finns dom när jag kommer hem och jag vill inte vara naiv men har endå en känsla av det. MEN tiden visar det.

NU ska jag ner i fryser och äta cheesecake, jävla fint för figuren klokan 02.28 på natten !
MEN ja.. har inge bra svar där utom att jag inte har bättre för mig!


XOXO


Stephany- snart är det slut! Konstigt.

stressigt.

Dom flesta har tagit studenten , det har jag med.. men jag har tills den 14 juni att göra klart det jag ska.. och jag började idag, jag har märkt att jag undermedvetet leker med ödet, och förstör för mig själv.. att jag leker med ödet har jag ingen aning om varför .. men att jag förstör för mig själv är för att ingen annan ska hinna göra det innan, har suttit och pluggat med mamma nu några timmar.. det ska bli så jävla skönt efter den 14, dom värsta 3 åren kommer kännas som dom är slut. allt skit som hänt under min tonärs tid häde lixom från att jag va 15 tills 18.. alltså lite mer än gymnasie tiden.. ush vill bara glöma gymnasie tiden.. då mear jag  inte bara skolan alltså på fritiden med lixom.

jag och mamma ha som sagt pluggat och vi har tjaffsat samtidigt, mest för att  både stressar varann.. har alltid varit så, båda beöver någon som kan lugna ner den andra och just nu behöver jag en sån människa mer än något annat, jag känner hur jag andas fort, stressar, magen hänger inte med. magkatrren sätter igån och jag får typ kramp, och prestaions ångest.. jag vill inte göra dåligt, jag KAN inte göra dåligt. ena av betygen sitter jag å kanten av till ett vg och kasnke ett mvg. även dom andra ebtygen som jag bara kan få g i (av anledningen till att dom andra i min klass gjordekursen när jag inte gick där) ska jag göra så jävla bra.. överdrivet bra..

just nu vill jag skriva så mycket men märker att allt bara blir luuddigt. Skriver mer sen...

men bjuder på lite plandade bilder.




jag i min studenkläning (dock utan knapparna i fram sidde fast dom sen) sitter en rosett i bak med !!!!
finaste klänningen som skådadts ! loove it !! alice har sytt den !! sån tur att man har händiga människor omking sig !!! KOMMER ALDRIG slänga min klänning !!!!



söta jag på studentfrulle ! angie har gjort huur fint som helst med världens goaste frukost ! champange, baugetter jordgubbar vindgruvor ost och kex och massa mer !


HPTU-07



Sjukt glad =) fick massssa grejjer att ha runt halsen :D ! som jag ville ;) ahhah !



Hade turen att få dom finaste presneterna man kan få av mina underbarar vänner ! så jävla genom tänkta !!

 ni kommer ihåg att jag bloggade om en chanel klocka förut som jag vill ha ? fick en liknande av sabina ! för hon kommer ihåg att jag bloggat om det förut ! hur jävla fint är inte de ? ush blir rörd ! fiaste söta ! jag bablar så mycket varje dag oftast skit, ringer och gnäller och bloggar om allt annat än viktiga saker, och även det har hon snappat upp vad som lixom ligger 1 på min lista.. det här har ju bara bevisat för mig att jag har hittat en vän som orkar lyssna och filtera det viktiga ;) ! älskar den !!!! så jävla fin tack finaste hjärtat !


den finaste tavlan som gjorts på denna jord ! eve har målat den till mig och det står " en vän som du borde alla ha" jag höll på börja gråta ! utan henne känns det som att jag skulle dö! hon ser verkligen det fina i mig och accepterar mig som jag är, hon vet att jag är konstig och försöker till 1000 för att anpassa sig efter mig så att jag ska må bra, en vän som henne borde alla ha ! vad som än händer kommer hon alltid finnas i mitt hjärta ! och jag ska göra allt jag kan för att behålla henne som mig vän, för ibland vet jag att jag gör det väldigt svårt för henne..




Min finaste "stora syster" som funnits vid min sida större delen av mig liv, som har en plats som jag inte ens kan besvkriva hennes skratt och och närhet gör mig alldeles varm, hon har varit med om saker som skulle f¨å många att gråta men är en sån jävla god människa att dom högre makterna fan hjälpt henne ! hon ger mig verkligen hopp, inte av att säga något utan när jag ser henne, vad hon presterar och gör mot andra människor !! jag fick ett silver halsband i tro hopp och kärlek ! och jag känner att hon inte kunde hittat något bättre till mig !


 och mitt namn halsband som numear sitter runt min hals gämt.. fick det när jag fyllde 18 av gävle tjejejrna, varje gång jag ser det får det mig att inse ett och annant ! bla att jag ska sluta förstöra för mig själv och att jag får stå mina kast.. jag ansvarar för allt själv.. OCH att jag har varit älskad och haft så sjukt underbarar människor omkring mig.. som har givit mig så många bra stunder och även om jag skulle börja skriva dom här och nu så finns det inga ord som skulle kunna berätta.. inget skulle kunna förklara.. dom va min familj, ett tag mer än min egen.. Tyvärr finns dom inte här nu och det är mitt eget fel, varje gång jag ser halsbandet får jag en kram och en smäll över käften kan man säga !



Älskar er alla.. så mycket att det verkligen gör ont !



XOXO



Stephany- nu blir det plugg!


Home.

Magaluf är fantastiskt ! åker dit i augusti igen ! sååå najsi ! allt är bra ! super trött, festat 8 dagar i rad ! hårt de..
Åkte hem till malin och myste med brudarna sabina kom förbi och sa hej, sen drog dom vidare, jag orkade inte festa idag så mamma fick komma och hämta mig på vägen hem efter dom varit på KISS ! faan ville okså på de =) men visste inte att de va !

Har haft mycket myycket tankar i magaluf, och vissa saker har slagit mig. Både posetivt och negativt .. och

nej ush inge blogg humör ! höres i morron, kanske.



XOXO


Stephany- sjukt trött !

SOM SAGT !

har så mycket att göra, och det tar inteslut i morron NEEEJ ! då är det utlandes sen när jag kommer hem skola igen (ska tenta i 2 kurser) sen på möte för aupiar.. sen är det bar rycka tag i körkortet !!!! sen massa resande !!


Ja-. händer mycket kring mig..


XOXO


Stephany- tar studenten i morron !

Har aldrig varit så glad att du kom !

Fick mens idag ! tack gud säger jag ! Har haft världens PMS i fan 1,5 vecka nu ! varit skit sur och tvär ! hahaha =)  och ville inte få den i magaluf heller så har gått och väntat ! Då vet man ju att den inte kommer när man väntar.

Hade ju massa att göra idag ! SÅ SOMNAR JAG ! lite less att ha massa att göra hela tiden... Även roliga saker, har lixom fullt upp !! vill bara lägga mig ner och läsa men har lixom inte riktigt tid !




Gud går upp mer och mer hur mycket jag saknar dig, nu går det inte riktigt att förtränga längre, verkligheten kommer ikapp oh jag måste inse att du och andra inte finns i mitt liv längre, och det gör ont..
Jag kan inte förstå hur folk som bivit sårade kan ge sig in på samma spår igen, jag menar att dom försöker leta efter någon ny och bli kär .. Jag vågar inte de , den smärtan jag upplevedee. Fy tusan ! aldrig igen ... jag våågar verkligen inte, och jag vet ju att folk känner lika om absolut inte värre, så min fråga är hur man vågar kasta sig ut igen ? Dan efter la mamma sin hand på min axel och sa stephy de här är inte första gången du kommer bi ledsen, de kommer hända massa fler gånger.. och nu slår det mig mer och mer, att jag verkligen inte kan utsätta mig för de, fyfaan det gjorde så jävla äckligt ont i hela jävla kroppen.. Jag har verkligen problem att släppa in folk och lita på folk. och nu är det bara värre, jag vågar inte bli ledsen igen, jag våågar verkligen inte, jag är paranoid. Jag vågar prata med någon men sen är det stop där, tänk om jag bli ledsen igen.. Så jävla ledsen att man inte vet vart de gör ont..



XOXO


Stephany- Va gör man då, va gör man nu ? fortsätter förtränga eller satsar och kasnke vinner ??




!

fredag : så vart det spontan utgång ! spårae som vanligt =)

Lördagen : började med shopping i stan med mamma och ola ! köpte INGET jag skulle ha ! eller jo ! 2 par skor , sommar skor. fick inte köpa några heels för mama ! dom ligger ööverrallt tycker hon mina skor ! Åkte hem fixade mig väntade på saboina och åkte ut till tommy ! han fick en blomma och 2 tidningar av mig och sabina ! (moore och slitz) han bjöd på smärgåstråta och annat fika ! vi spelade kubb, jag började typ grina för att vi förlorade, vi kastade planka ! hhah hoppade säck ! och massa kul gejejr =) tommy och jim skulle hoppa i samma säck ! så ramla dom HAHAHAH ! jim tappade andan och tommy ramlade med fejset i brännäslor ! (har film på de) Sen slog tommy ihop festen ! han ville nog va själv =) haha han låste dörren poch släckte lamporna ! MITT ute i skogen , jag höll på bryta ihop ! min väska va inne, så vi fick lirka upp ett fönster elin fick klättra in och öppna !  hittade väskan men inte mina cigaretter och öl ! ATTANS ! Sen drog vi vidare, sen tog jag sabina och robin en taxi hem .. sabina och jag låg och pratade ! skönt ! mitt lilla hjärta ! hur ska jag klara mig utan dig ?

Söndagen: vaknade vi, käka frulle, se packade vi ihop drog till tierp köpte lunch och gjorde hos sabina, pratade och sen kom lois ! vi hade ingen aning om vad vi skulle göra så vi drog på bio ! sex and the city 2 ! OCH DRA MIG PÅ EN LITEN VAGN ! snygga kille va med ååå ! gammal sabina tycker ochså han är heeet ! min framtida man ! jag tycker den va skit bra medn lois va lite besviken ! sen vart det maxmat och hem till alice för att kolla på min klänning ! kommer lätt ha finast klänning ! såååå fin! Senare kom eve och malin förbi och pratade lite, dom ville dricka vin men vi ttycktre det va lite sent påkommet vid halv 11 snåret.

Måndag: trodde sabbe att hon hade ställt klockan men de vart nåt fel upp och fort iväg till tåget, sabian skulle på MAke up store sminkning ! och jag satt mig i solen och käkade en glass och läste min bok =) sen ko mathilda och malin förbi dom hade mille med sig ! mysigt, vi drog till panini och lunchade eller jag drack en cola som jag vart bjuden på av älskade pauline !  hon jobbar ju där åååhh gud va jag saknar henne.. Alla vi skiljdes åt och sabina och jag shoppade vidae och sen lunchade vi på cupido ! skoopppade, mötte iupp malin och mathilda igen som hade varot på sjukhuset och lämnat mille till mathildas mamma ! vi satt oss på en ute servering och tog en öl och en cigg ! eller jag drack en cider ! Pelin kom och sa hej ! sen satt vi oss på tåget , mathilda stannade kvar hos pelin i uppsala som numeara bor där ! i örbyhus bestämde jag mig för att följa med hem till malin och mysa med henne och ewe ! eve bjöd på mat suupper jävla gott oh vi gick hem till malin för att kolla på film ! mirrors, jag höll på pissa ner mig fleera gpnger ! är ju fan rädd för allt ! sen gick vi och la oss, eve gick hem !


Tisdag: idag vaknade vi tidiare än klockan ! utvilade, jag började fixa mig för att jag skulle på studnet lunch ! gasnka tråkigt, lång tid tog de och fattade typ inget. Tog bussen hem och här ligger jag nu =) ! ska till ica och köpa nå glass eller nå ! och läsa min bok ! (kopte en ny bok igår som jag ska ha i magluf så lär läsa ut den jag ahr nu)

va dagen bjuder på mer får ni veta sen !!!!!



XOXO



Stephany- lalalla

RSS 2.0